Cosmobeauty | 2016

1

Ieri am reusit sa ajung la Cosmobeauty! Este un targ dedicat atat specialistilor din domeniul beauty, cat si pasionatilor de machiaj si produse cosmetice. Au fost trei zile de targ, 8-10 aprilie, la Crystal Palace Ballroom Bucuresti, vis-a-vis de piata de flori George Cosbuc. Evenimentul a avut loc in toate cele patru sali ale locatiei, trei pentru expozanti si una pentru workshopuri.

Intrarea la expozitia beauty a fost 10 lei, insa in baza unui sms trimis am beneficiat de 50% reducere (multumesc Madalina pentru hint).

Targul a reunit peste 80 de firme din domeniul de beauty, dar din pacate destul de putine dedicate machiajului. Mi-au atras atentia in mod special standurile celor de la Cupio, Cosmetica Verde si Magazinul de Make-up.

cosmobeauty_2016_thebeautycorner_shopping

De la standul Cupio, mi-am cumparat un adeziv pentru genele false (20 lei), o penseta si un inel pentru mixarea produselor de make-up (10 lei). De la Cosmetica Verde mi-am achizitionat un sapun cu portocale si scortisoara (2 lei)  si cristale lichide pentru volumul si stralucirea parului (10 lei).

Standul care m-a atras cel mai mult a fost al celor de la Magazinul de Make-up, care au adus brandurile Make Up For Ever, Atelier Paris, Ben Nye, Maqpro Paris si Nastelle. De acolo mi-am cumparat gelul pentru sprancene Aqua Brow de la MUFE nr. 30 cu 75 lei si paleta de farduri cremoase Maqpro Paris – Mat make-up by Maria Lihaceva, pe care astept cu nerabdare sa o incerc! Se poate folosi ca fond de ten, anticearcan sau pentru conturarea fetei. Formula unica Maqpro pe baza de ceruri naturale contine ingrediente care trateaza pielea sensibila din jurul ochilor si o hidrateaza in profunzime.

 

Voi ati reusit sa ajungeti la Cosmobeauty? Ce v-ati cumparat?

xoxo

Facebook Comments

1 Comment

  1. […] am achizitionat-o in cadrul targului Cosmobeauty 2016 – este o paleta de farduri cremoase ce poate fi utilizata pentru toate tipurile de ten pentru […]

Leave a Reply