Auchan a deschis primul magazin LillaPois in Romania

Auchan a inaugurat pe 26 octombrie primul sau magazin LillaPois din Romania, in Galeria Comerciala Auchan Crangasi.

Deschiderea magazinului LillaPois din Bucuresti a fost marcata prin evenimente la care au fost invitati clienti ai galeriei comerciale, precum si angajati ai Auchan Retail Romania. Situat in Galeria Comerciala Auchan Crangasi, magazinul se bucura de o pozitionare comerciala deosebita si un program de functionare extins, de la 9.00 la 21.00, in toate zilele saptamanii.

Cu o suprafata de vanzare de 300 de metri patrati, LillaPois este un concept inovator de magazin specializat in produse de machiaj, parfumerie, ingrijire personala si ingrijirea casei. Oferta este gandita pentru a raspunde cerintelor femeilor moderne, active, interesate de imaginea proprie, la curent cu noutatile, conectate la tehnologie, preocupate de sanatate si starea de bine, dornice sa descopere. Bineinteles ca nu au fost uitati nici domnii care se pot bucura de o zona dedicata. Totodata, magazinul ofera o gama larga de produse destinate bebelusilor si copiilor.

“Propunem clientilor nostri o gama foarte larga de produse – aproape 14.000 de articole, cu un raport foarte bun calitate-pret si servicii de specialisti: make-up bar, dermo analiza si impachetare cadouri, totul intr-o ambianta foarte placuta si avand un personal specializat, mereu la dispozitia clientilor.” a declarat Mihaela Ionescu, Responsabil Proiect LillaPois Romania.

Un obiectiv important in selectarea produselor il reprezinta satisfacerea nevoilor celor mai exigenti clienti. Astfel, in fiecare categorie, sunt prezente produse bio/eco si produse cu ingrediente naturale. Gama de produse este una internationala, cu marci din Romania, Italia, Franta, Republica Moldova, Cehia, Polonia si multe altele. De asemenea, segmentul parfumurilor este foarte bine reprezentat, cu articole la preturi exceptionale.

“Ne bucuram si de cateva exclusivitati pe partea de ingrijire personala si machiaj. Un spatiu generos a fost alocat produselor de ingrijire a parului, unde vom avea inclusiv produse profesionale. Si, pentru ca suntem la zi cu tendintele, un sortiment impresionant de masti de fata isi asteapta clientele! In mediul online, incepem cu un website si prezenta in social media (Facebook & Instagram), urmand ca in perioada urmatoare sa avem disponibil si magazinul online. Pornind de la premisa ca „Frumusetea nu este un lux” ne dorim ca fiecare client ce ne va trece pragul sa simta acest lucru si sa aiba o experienta memorabila la cumparaturi!” Mihaela Ionescu, Responsabil Proiect LillaPois Romania.

Reteaua de magazine LillaPois a fost dezvoltata de Auchan in Italia, primul magazin fiind deschis in anul 2014, iar in prezent, reteaua LillaPois din Italia a ajuns la 60 de magazine. Ca raspuns la succesul inregistrat, conceptul a fost preluat, in 2016, in Rusia, unde reteaua numara, in prezent, cinci magazine – toate in Moscova.

Dezvoltand acest concept si in Romania, Auchan demonstreaza atentia pe care o acorda nevoilor clientilor sai, tendintelor de consum in contextul preocuparii sale permanente de a oferi o experienta deosebita la cumparaturi, tuturor clientilor.

Facebook Comments

4 Replies to “Auchan a deschis primul magazin LillaPois in Romania”

  1. Poate ajunt si eu intr-o buna zi in acest magazin!

    1. Recomand, au preturi foarte bune si o gama variata de produse! Daca ajungi in zona, let me know, mergem amandoua 🙂

  2. Trebuie sa ajung si eu la magazin 🙂

  3. Ma anunti :)))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.