Skechers aniverseaza 20 de ani de la colectia Energy

Hello, beauties! Skechers aniverseaza 20 de ani de la introducerea pe piata a colectiei Skechers Energy si nu puteam sa ratez ocazia de a incerca noile modele si sa adaug la colectia mea de sneakers o pereche personalizata cu ajutorul designerului de litera Bianca Dumitrascu.

Colectia Skechers Energy a fost lansata in 1999, cu Britney Spears ca imagine oficiala a brandului, devenind rapid modelul reprezentativ Skechers atat pentru femei, cat si pentru barbati. La 20 de ani dupa lansarea initiala, modelul de chunky sneakers s-a intors, ca parte a unei tendinte globale in plina ascensiune. Skechers evoca originile trendului prin intermediul unei colectii extinse, in culori simple sau in combinatii subtile: bleumarin & roz cald, albastru & alb, lavanda sau natural.

Colectia aniversara va fi disponibila in magazinele proprii din Romania:
SKECHERS Baneasa Shopping City
SKECHERS ParkLake Shopping Center
SKECHERS AFI Palace Cotroceni
SKECHERS Sun Plaza Mall
SKECHERS Coresi Mall (Brasov)
SKECHERS City Park Mall (Constanta)
SKECHERS Iulius Mall (Suceava & Cluj-Napoca)
SKECHERS VIVO! (Baia Mare & Cluj-Napoca)

 

I was wearing:

Skechers Energy Sneakers

Zara Mid Rise Skinny Jeans

Colin’s T-Shirt

Reserved Jacket

 

Despre SKECHERS USA, Inc.

Cu sediul central in California, SKECHERS USA dezvolta si comercializeaza o gama larga de incaltaminte pentru barbati, femei si copii, precum si o gama de inalta performanta pentru femei si barbati. Produsele SKECHERS sunt disponibile in Statele Unite ale Americii si in peste 170 de tari si teritorii la nivel global, in magazinele de specialitate si in peste 2600 de magazine proprii, atat online, cat si offline. Compania isi administreaza afacerile internationale printr-o retea globala de distribuitori, parteneri din Asia si Orientul Mijlociu, filiale locale in Canada, Japonia, Europa si America Latina.

Pentru mai multe informatii, accesati pagina oficiala Skechers, pagina de Facebook sau contul de Twitter.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.