Beauty News | Paula’s Choice

Hello, beauties! In ultima perioada Paula’s Choice a lansat trei produse noi.

Super Hydrate Overnight Mask contine un amestec unic de ingrediente bioactive care reduc roseata si iritatia pielii si asigura hidratare in profunzime, de durata. Extractele de plante nordice cu efecte antioxidante si calmante pentru piele, algele, ciupercile Reishi si peptidele actioneaza impreuna pentru a reface bariera naturala a pielii si a restabili nivelul optim de hidratare.

Super Hydrate Overnight Mask are textura de gel cremos si poate fi folosita cu rol de masca sau crema hidratanta de seara. Este potrivita pentru toate tipurile de ten, ideala pentru pielea deshidratata, terna si afectata de roseata sau sensibilitate.

Produsul este disponibil in varianta full size (88 ml) si trial size (15 ml).

Clear Purifying Clay Mask este o masca purificatoare cu actiune rapida, formulata pentru a reduce excesul de sebum, roseata si eruptiile cauzate de acnee. Contine trei tipuri de argile, minerale, acid salicilic, ceai verde, alge rosii si verzi care matifiaza si reduc aspectul porilor dilatati in timp ce calmeaza pielea si exfoliaza celulele moarte din stratul superior.

Pentru a pastra pielea hidratata au fost incluse in formula ingrediente nutritive si antioxidanti din plante care ajuta la restabilirea barierei naturale. Dupa aplicare, pielea afectata de acnee este vizibil mai putin rosie si iritata. Impreuna cu restul produselor din gama Clear, masca ajuta la prevenirea eruptiilor si decongestionarea porilor blocati.

Produsul este disponibil in varianta full size (88 ml).

Defense Triple Algae Pollution Shield include 16 antioxidanti diferiti si trei tipuri de alge intr-o formula cu textura lejera, fara siliconi, care formeaza o bariera invizibila pe suprafata pielii pentru a hidrata si a proteja impotriva poluantilor din aer. In plus, algele protejeaza pielea de efectele luminii albastre emise de dispozitivele electronice cu ecran.

Produsul este formulat folosind o tehnologie anti-aderenta care previne atasarea particulelor din aer pe piele, evitand astfel multe din daunele cauzate de mediul extern. Folosit zilnic, tratamentul intareste bariera naturala a pielii, restabileste luminozitatea si uniformizeaza culoarea tenului.

Defense Triple Algae Pollution Shield este un ser tratament specializat in protejarea pielii impotriva poluantilor din mediul extern, conceput pentru toate varstele si toate tipurile de piele, indiferent daca locuiesti intr-o zona urbana sau rurala.

Produsul este disponibil in varianta full size (30 ml) si mostra (1 ml).

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.