LACTYFERRIN DEFENSE – noua formula Sesderma de intarire a sistemului imunitar


Warning: Array to string conversion in /home/thebeau1/public_html/wp-content/plugins/carousel-without-jetpack/carousel/jetpack-carousel.php on line 252

Warning: Array to string conversion in /home/thebeau1/public_html/wp-content/plugins/carousel-without-jetpack/carousel/jetpack-carousel.php on line 252

Warning: Array to string conversion in /home/thebeau1/public_html/wp-content/plugins/carousel-without-jetpack/carousel/jetpack-carousel.php on line 252

Factorii externi si poluarea, in special in marile orase, duc la un sistem imunitar slabit. Schimbarile de temperatura, racelile, gripa sau unele boli precum psoriazisul, rozaceea, dermatita, acneea, atopia sau vitiligo fac necesara intarirea barierelor naturale de aparare ale organismului uman.

Dr. Gabriel Serrano, fondatorul Sesderma, a dezvoltat o formula inovatoare, pe baza de lactoferina, ce intareste sistemul imunitar impotriva agresiunilor externe sau atunci cand este nevoie de protectie suplimentara impotriva diferitilor virusuri si bacterii.

Ce este lactoferina?
Lactoferina este o glicoproteina multifunctionala purtatoare de fier, care se gaseste in mod natural in laptele matern, saliva, lacrimi si granulocite. Ofera protectie globala impotriva diferitelor leziuni tisulare si infectii bacteriene si virale. Aceasta moduleaza raspunsurile imune de adaptare, cum ar fi migratia, maturizarea si functia celulelor imune. Virusul COVID-19 are receptori pentru ACE 2 care concureaza cu lactoferina.

Cum actioneaza nanolactoferina?
Pentru ca nanolactoferina sa actioneze, trebuie sa fie incapsulata intr-un nano-lipozom sau o bula lipidica. Aceasta incapsulare protejeaza lactoferina de actiunea sucurilor gastrice, care denaturalizeaza proteinele, permitand accesul in tractul duodenal si in fluxul sanguin, unde isi indeplineste actiunile de protectie.

Nota: acest lipozom este foarte mic (de 3 ori mai mic decat virusul) si, prin urmare, se stabileste in membrana celulelor fosfolipide inaintea virusului si impiedica celula sa se infecteze.

Sesderma anunta gama inovatoare LACTYFERRIN DEFENSE, ce combina cea mai noua tehnologie cu ingrediente active extrem de eficiente, asigurand organismului protectie impotriva agentilor externi.

BLEPHA DEFENSE Spray protector lipozomal – intretine bariera lipidica a ochilor, intareste apararea naturala a lor, previne manifestarile legate de blefarita (mancarime, iritatie si roseata).

LACTYFERRIN DEFENSE Doza unica (10 x 10 ml) & Supliment alimentar – indicat in perioadele cu un aport nutritiv mai mare: oboseala, perioade de stres, oboseala fizica, diete cu continut scazut de calorii, sarcina, alaptare, menopauza, crestere, imbatranire.

LACTYFERRIN DEFENSE Apa de gura – apa orala pentru clatire, care imbunatateste bariera naturala de aparare a cavitatii bucale.

LACTYFERRIN SANITIZER Gel dezinfectant pentru maini – ofera curatare si protectie mainilor, intarind bariera naturala a pielii.

In prezent, Sesderma ofera solutii pentru numeroase afectiuni ale pielii, dar si pentru ingrijirea dermatologica, avand un laborator care aplica nanotehnologia in fabricarea produselor. Aceasta tehnologie favorizeaza stabilitatea, transportul si patrunderea substantelor active in profunzimea pielii.

Mai multe detalii despre noua gama puteti afla de pe site-ul oficial sau pagina de Facebook Sesderma.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.