Fetelor, cu sau fara machiaj?

Frumusetea….Un termen greu definibil si foarte diferit pentru fiecare persoana incat nici nu mai stii cum e bine sau nu.

Ce rol joaca machiajul? Eu una, opinez ca prea mult machiaj obisnuiesc sa-si aplice circarii, asa ca, unei fete care se pregateste sa plece la liceu, club sau nunta…prea mult machiaj o dezavantajeaza. Apropo de nunta, nu vi s-a intamplat sa mergeti la un astfel de eveniment si sa constatati cu neplacere ca unele fete pe care le cunosteati si care intr-o zi obisnuita aratau foarte bine, la nunta erau…horror? Mie, da! Machiate excesiv, multe culori si total nepotrivite. Cel mai probabil cineva le sfatuise prost. Continui sa cred ca machiajul este o arta, este ceva intrinsec. Nu oricine poate face asta cu succes. Iti trebuie o serie de calitati, printre care bun simt si talent.

Frumusetea este intotdeauna simpla, clara si nu tot timpul evidenta. Simplitatea este partea esentiala a frumusetii, una dintre principalele ei insusiri. Probabil ca sunteti satule de clisee gen: „Fii tu insati!” sau “Atitudinea conteaza!”, dar chiar asa este. Si cand spun ca frumusetea nu este intotdeauna evidenta ma refer la acea frumusete pe care barbatii nu o observa decat atunci cand incepeti sa va comportati, sa vorbiti si sa gesticulati. Orice femeie este frumoasa atunci cand zambeste si cred ca asta este primul lucru care nu poate trece neobservat oricarui barbat. Zambetul iti schimba starea de spirit si te face mai atragatoare!

Asadar, zambiti mai mult, iar pentru un machiaj profesionist, contactati-ma! 🙂

xoxo

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.