Beauty trends 2016

NO MAKEUP, MAKEUP

Machiajul natural sau asa-numitul “No Makeup Makeup”, in traducere “machiajul fara machiaj” se bucura de un urias succes, fiind in topul tendintelor in machiaj pentru 2016.

 

STROBING – HIGHLIGHTED SKIN

Aceasta tehnica te ajuta sa folosesti lumina in favoarea ta si se concentreaza pe evidentierea punctelor cele mai inalte ale fetei (pometi, centrul fruntii, coltul intern al ochiului, centrul barbiei, puntea nasului, arcul lui Cupidon si sub arcada) cu ajutorul produselor iluminatoare.

 

CONTOUR

Folosind fond de ten trasaturile se aplatizeaza si ai nevoie sa redefinesti volumului fetei. Daca identifici corect zonele ce trebuie conturate, machiajul va fi pus in valoare mult mai bine.

Efectul de conturare se poate obtine folosind un fond de ten cu o nuanta pana la doua mai inchisa fata de fondul de ten aplicat pe ten, iar pentru iluminare un fond de ten sau corector mai deschis la culoare fata de nuanta de baza.

Mai exista posibilitatea de a contura fata cu ajutorul texturilor compacte. Poti folosi un blush in nuante de bej-maro mat, sau o pudra compacta cu o nuanta mai deschisa si una cu o nuanta mai inchisa.

contouring-makeup-beauty-trends-thebeautycorner-2016

xoxo

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.