Avène Trixéra+ Selectiose Emollient Balm

Balsamul emolient Avène Trixera face minuni pentru pielea uscata. Pielea bronzata poate fi mentinuta cat mai mult timp cu ajutorul hidratarii. Este foarte important ca dupa fiecare baie sa folosim o crema hidratanta care are si efect calmant.

Pe site-ul oficial gasim urmatoarea descriere:
“Aceasta crema emolienta fara parabeni si fara parfum actioneaza asupra factorilor care determina uscaciunea cutanata si calmeaza iritatiile pielii.
Beneficii:
• Curata: Agentii naturali curata delicat piele si o protejeaza contra efectelor de deshidratare ale temperaturilor reduse.
• Calmeaza: Ingredientele sale principale reduc senzatiile de disconfort si mancarime.
• Protejeaza: Trioul lipidic bazat pe plante conserva proprietatile de bariera ale pielii dvs., iar Selectiose, o inovatie brevetata, controleaza iritatia. Calmeaza: Avène Apa Termala este captata direct de la sursa, asigurand conservarea tuturor proprietatilor sale de calmare, anti-iritante si emoliente.
Mod de administrare :
Avène Trixera balsam emolient se aplica o data sau de doua ori pe zi , pe zonele uscate si foarte uscate ale corpului si fetei . Se foloseste pe pielea perfect curatata.”

Voi ati incercat acest balsam? Astept parerile voastre sau sa imi spuneti ce creme folositi atunci cand aveti probleme cu pielea uscata.
xoxo

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.