Produse preferate pentru conturarea sprancenelor

Sprancenele corect pensate si conturate iti pot schimba intreaga fizionomie. Forma lor influenteaza armonia intregii fete, echilibrand trasaturile.

Pentru a umple golurile din sprancene si a le defini, machiajul este solutia perfecta, evident in cazul in care nu doriti sa apelati la micropigmentare. Produsele pe care le folosesc si le recomand sunt urmatoarele:

1. Paleta sprancene TE10 – Make-up Atelier Paris

Este o paleta cu 5 culori obtinuta din pudra presata. Eu o folosesc pentru sprancenele care nu necesita foarte multa corectie si aplic fardul cu ajutorul unei pensule unghiulare. Culorile se pot combina foarte usor pentru a obtine nuanta perfecta. O puteti achizitiona de la Magazinul de Make-up.

te10_atelier_paris_thebeautycorner

2. Aqua Brow – Make Up For Ever

Este un gel cu textura cremoasa, rezistent in toate conditiile (apa, caldura), cu care putem obtine un rezultat natural. Cu ajutorul lui putem redesena, umple, intensifica si alungi sprancenele. Este disponibil in sapte nuante care se pot combina pentru a obtine culoarea potrivita. Il puteti gasi aici.

aquabrow_mufe_thebeautycorner

3. Brow Seal – Make Up For Ever

Un gel transparent, rezistent in timp, cu o formula deloc lipicioasa, potrivit pentru toate culorile de sprancene. Eu il folosesc la final pentru a fixa cat mai bine machiajul. Il puteti gasi in magazinele Sephora sau online aici.

brow-seal_mufe_thebeautycorner

 

4. Brow Zings – Kit De Maquillage Pour Sourcils – Benefit

Este un kit complet cu care poti obtine sprancene perfecte. Brow Zings contine o mini-penseta, doua mini-pensule (o pensula in unghi si una pentru fard), ceara pigmentata care ajuta la crearea formei perfecte, un fard in nuanta naturala pentru fixare si o oglinda. Ca orice produs Benefit vine insotit de instructiuni de folosire. Eu l-am folosit o buna perioada de timp in scop personal si am fost multumita.

Produsul se gaseste la standul Benefit in magazinele Sephora sau online.

brow_zings_benefit_thebeautycorner

 

5. Dipbrow Pomade – Anastasia Beverly Hills

Renumita pomada pentru sprancene a Anastasiei nu avea cum sa lipseasca din trusa mea. 🙂 Rezistenta la apa, aceasta este perfecta pentru definirea sprancenelor. Are o textura cremoasa si fina care se intinde cu usurinta pe spranceana. Este disponibila in 11 nuante si poate fi comandata de aici.

anastasia_dipbrow_pomade_thebeautycorner

 

6. Gel pentru sprancene – Nyx Eyebrow Gel

Nyx Eyebrow Gel este un gel colorat cu care putem defini usor forma sprancenelor. Datorita texturii de gel, foarte cremoasa, are rolul de a fixa firele din sprancene si de a umple golurile. Este rezistent la apa. Gelul este disponibil in cinci nuante si poate fi achizitionat de pe site-ul theMakeupShop.

nyx_eyebrow_gel_thebeautycorner

 

7. Mascara pentru sprancene – Nyx Tinted Brow Mascara

Acest mascara pentru sprancene finiseaza si aranjeaza fiercare fir de par. Cu o textura lejera si nuantata, rezistenta in timp puteti obtine o forma perfecta si ingrijita. Produsul il puteti gasi in patru nuante pe site-ul theMakeupShop.

tinted_brow_mascara_nyx_thebeautycorner

Tips&tricks:

  • Nu folosi niciun produs in exces, incearca o abordare cat mai naturala
  • Incearca sa desenezi fire in directia cresterii firelor de par, astfel vei obtine un machiaj al sprancenelor subtil si elegant

Voi ce produse pentru sprancene preferati?

xoxo

Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.