Bourjois La Laque Gel Review

Inca de la inceput tin sa precizez ca din pacate, manichiura nu este punctul meu forte, in special aplicatul lacului de unghii. 🙂 Insa asta nu ma impiedica sa impartasesc cu voi parerile mele despre produsele La Laque Gel Bourjois.

Bourjois reinventeaza oja La Laque, lacul de unghii cu o stralucire de star. Noua rutina pentru unghii in doi pasi, fara lampa UV. Descopera lacurile de unghii, La Laque Gel in 12 nuante radiante si intens pigmentate cu formula de gel. La final, aplica, Top Coat-ul pentru fixare si stralucire. Rezultatul senzational si culoarea intensa ofera unghiilor tale o rezistenta de pana la 15 zile. La Laque Gel, aliatul tau perfect pentru o manichiura de invidiat! La Laque Gel este usor de sters cu un dizolvant pentru unghii normal.

la-laque-gel-bourjois-thebeautycorner-manicure-chair-et-tendre

Eu am achizitionat lacul de unghii T02 – Chair et tendre si Top Coat-ul din Douglas la pretul de 33 lei fiecare. Din pacate cand am ajuns acasa am observat ca lacul de unghii era deja testat.

Mai jos va las cateva poze cu manichiura facuta de mine pas cu pas – am aplicat doua straturi din lacul colorat, apoi la final un strat de Top Coat Gel pentru a fixa culoarea. Intr-adevar finish-ul este cel al manichiurii cu gel, rezistent si destul de lucios.

 bourjois-la-laque-gel-chair-et-tendre-thebeautycorner

Desi promite rezistenta de pana la 15 zile, pentru mine a durat sapte zile, ceea ce este oricum destul de multumitor pentru un lac de unghii. Mai ales ca la mine nicio o oja nu dureaza mai mult de doua zile. 🙂

Voi ati incercat lacurile de unghii La Laque Gel?

xoxo

Facebook Comments

2 Replies to “Bourjois La Laque Gel Review”

  1. E pentru prima daca cand vizitez siteul si imi place ce vad 🙂 foarte interesant articolul. Succes

    1. The Beauty Corner says: Reply

      Sa fie! Ma bucur ca iti place 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.