Elizabeth Arden – O saptamana cu Yves Hajjar

Incepand de astazi, sarbatorim saptamana Elizabeth Arden. Fie ca a creat produse miraculoase de ingrijire a pielii sau cosmetice, fie ca a conceput ideea de frumusete totala, completa, Elizabeth Arden ramane, de-a lungul timpului, figura legendara a inovatorului care si-a transformat produsele si conceptul Red Door intr-o destinatie miraculoasa, pentru cele mai sofisticate femei din lume.
De la deschiderea primului salon, in 1910, pe 5th Avenue, cea mai stilata si populara strada a New York-ului, si pana in 1966, cand s-a stins din viata, Elizabeth Arden a reusit sa creeze un adevarat imperiu, lasand in urma sa o companie cu 60 milioane de dolari profit anual, 17 corporatii si peste 40 de saloane, raspandite in lumea intreaga.

In perioada 15 – 18 noiembrie, veti avea ocazia sa va intalniti cu Yves Hajjar, make-up artistul brandului Elizabeth Arden, care va oferi sesiuni gratuite de machiaj. Acesta se afla in Romania pentru a prezenta ultimele trenduri in machiaj si a impartasi sfaturi si trucuri in realizarea unui machiaj de toamna perfect.

Desi si-a inceput cariera ca arhitect, in curand avea sa-si dea seama ca in inima sa incoltise o dorinta de nestavilit – sa devina un maestru in arta machiajului.

In admiratia sa pentru staruri precum Audrey Hepburn, Grace Kelly sau Dalida, Yves a inteles ca feminitatea este definita de o privire seducatoare, intesificata de eyeliner si fardul de pleoape.

Alaturi de brandul Elizabeth Arden, Yves si-a indeplinit cel mai mare vis, devenind in curand cunoscut pentru abilitatea sa de a corela frumusetea arhitecturii cu arta machiajul, imbinand armonios trasaturile si standardele arhitecturii renascentiste cu magia, culoarea si texturile produselor de infrumusetare.

Il puteti cunoaste si ii puteti adresa intrebari intre orele 12:00 – 20:00, in urmatoarele magazine:
Marti, 15 Noiembrie – Debenhams Mall Vitan
Miercuri, 16 Noiembrie – Kendra Unirea Shopping Center
Joi, 17 Noiembrie – Sephora Mall Vitan
Vineri, 18 noiembrie – Sephora Mega Mall

billboard_yves_hajjar_970x250px_modificat

Daca vreti sa profitati de sesiunea de machiaj gratuita, luati legatura din timp cu parfumeriile pentru a va rezerva un loc. 🙂

In urmatoarele zile am sa va povestesc despre produsele mele preferate Elizabeth Arden, cat si despre noutatile acestui brand.

Ce produse Elizabeth Arden va plac?

xoxo

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.