Eximia HR77 Platinum – Revolutie in slabirea profesionala

Beauty One aduce in premiera in Romania noul Eximia HR77 Platinum inovatia anului 2016 in slabirea profesionala. Cu nu mai putin de 5 tehnologii ultra-performante inglobate intr-un singur echipament, noul aparat Eximia revolutioneaza tehnicile de slabire, garantand cele mai rapide rezultate in tratamentele de slabire si de reducere a celulitei.
Eximia HR77 Platinum este cel mai performant aparat de slabire profesionala, inovatia tehnologica cu putere amplificata, creata pentru a oferi rezultate uimitor de rapide. Datorita tehnologiei avansate incorporata in inovatorul Eximia, acesta poate actiona in profunzime chiar si in cazul unui strat gros de tesut adipos, oferind rezultate mult mai rapide. Tehnologia evolueaza in favoarea noastra si ne ofera un aparat conceput parca dupa dorintele noastre: ne ajuta sa slabim localizat, rapid si sanatos ajutandu-ne sa dobandim silueta la care visam intr-un timp foarte scurt.

eximia-hr77-platinum-beautyone-chic-salon-titan-thebeautycorner-ro
Cum functioneaza? Conceptul HR77 Platinum asigura o crestere exponentiala a eficientei tratamentului de slabire datorita terapiilor inovative si complet non-invazive pe care le detine:

– Laserul lipolitic – are o actiune sporita ce ofera un efect mult mai rapid in ceea ce priveste pierderea centimetrilor de pe zonele cu probleme. Puterea sporita a acestuia asigura distrugerea rapida a tesutului adipos si eliminarea lui pe cale naturala.
– Multiporatia – cu o intensitate marita pentru o mult mai buna penetrare a ingredientelor active la nivelul celulei adipoase.
– Endoradiomag – tehnologie patentata ce combina Vacuumul endermologic cu Radiofrecventa monopolara si Magnetoterapia – elimina celulita in diferitele ei stadii, activeaza circulatia sanguina, elimina toxinele, oxigeneaza tesuturile, stimuleaza productia de colagen si elastina, redand elasticitatea pielii si tratand vergeturile Actiunea imbinata a acestor terapii asigura rezultate garantate in remodelarea corporala: slabire localizata mult mai rapida, tratament anticelulitic avansat, eliminarea vergeturilor, redarea fermitatii pielii, eliminarea toxinelor.
Mai mult decat atat, tratamentul promite pierderea a pana la 7 cm de pe talie in numai 7 zile de tratament, plus eliminarea celulitei si modificari ale metabolismului.

Aparatul il puteti incerca in Chic Salon Titan, unde fetele va asteapta cu super oferte in luna noiembrie!

Ce parere aveti despre aparatura de slabit profesionala? Ati incercat aceste proceduri?

xoxo

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.