Bvlgari Splendida Collection

“Nature is the only book in which we can study art” Benvenuto Cellini

Bvlgari lanseaza o noua colectie de parfumuri – Splendida – o calatorie alaturi de cele trei flori simbolice si celebre in istoria parfumeriei: iris, iasomie si trandafir. Creatorul acestei colectii este Sophie Labbe, care a folosit cele mai nobile si naturale ingrediente.

Bvlgari Splendida Iris D’Or – floarea numita dupa zeita Iris

Bvlgari_Iris_D'Or_Splendida_2017_thebeautycornerAcest parfum se incadreaza in categoria floral-pudrata si este o continuare a lui Bvlgari Pour Femme (realizat in 1994), de aceasta data irisul fiind inima acestui parfum. Aceasta floare evidentiaza cel ma bine aura sofisticata si radianta a femeilor. Irisul se impleteste cu zmeura, heliotropul si boabele tonka, note ce nu se regaseau in parfumul Bvlgari Pour Femme.

NOTE DE VARF

Frunze de Violeta – Zmeura – Heliotrop

Verde – Crocant– Insorit

NOTE DE MIJLOC

Mimosa Absolute – Iris Absolute

Floral – Pudrat – Catifelat

NOTE DE BAZA

Boabe de Tonka – Vetiver – Esenta de Santal

Balsamic – Delicat – Lemnos – Onctuous

Bvlgari Splendida Jasmin Noir – magia alba a Indiei

Bvlgari_Jasmin_Noir_Splendida_2017_thebeautycornerAcest parfum are la baza minunata floare de iasomie de sambac. Ea reprezinta floarea seductiei, misterului si scoate in evidenta femeia ademenitoare si cuceritoare. Marele creator al acestui splendid parfum accentueaza si mai mult puterea si eleganta iasomiei. Alba si pura, este intr-un adevarat contrast cu ambalajul negru intens, luxos.

NOTE DE VARF

Seva Verde – Gardenia

Luminos – Vivid – Verde

NOTE DE MIJLOC

Iasomie de Sambac – Migdala

Voluptuos – Hipnotic – Balsamic

NOTE DE BAZA

Patchouli – Cashmeran – Boabe de Tonka

Lemnos – Ambra– Misterios

Bvlgari Splendida Rose Rose – dedicat celei mai celebre flori din lume

bvlgari_splendida_rose_rose_thebeautycornerSophie Labbe reinterpreteaza olfactiv parfumul Rose Essentielle (creat in 2006), avand in centru o floare-simbol, trandafirul.

NOTE DE VARF

Duda Alba – Esenta de Mandarin

Citric – Fresh – Suculent – Colorat

NOTE DE MIJLOC

Ulei Esential de Trandafiri – Trandafir Absolut

Voluptuos – Senzual – Catifelat

NOTE DE BAZA

Santal – Vetiver – Patchouli – Esenta de Lemn Gaiac – Mosc

Senzual – Lemnos – Pudrat


Despre Bvlgari

Brandul Bvlgari a fost fondat in anul 1884 la Roma in Italia, este un brand de lux, cu un stil italian puternic. Marca Bvlgari se inspira din frumusetea artei grecesti si romane. Fondatorul Sotirio Bvlgari a invatat meseria de bijutier in Grecia, insa primul magazin Bvlgari s-a deschis in Roma pe Via di Condotti si a devenit foarte repede popular.

Dupa al doilea razboi mondial, familia Bvlgari deschide primul magazin din America (New York), concentrandu-se, de asemenea, pe creatia bijuteriilor din aur si a accesoriilor, cat si pe productia de ceasuri. In anul 1992 se lanseaza linia de parfumuri  Bvlgari.

Parfumurile Bvlgari au devenit rapid foarte cautate, plasandu-se in lumea modei ca si produse conventionale, ca de exemplu Eau Parfumee au Thé Vert. Una din cele mai populare game este  Bvlgari Omnia.

Cea mai veche editie a parfumurilor Bvlgari a fost creata in 1992. Combinatiile exclusiviste de note Bvlgari au fost realizate in colaborare cu parfumieri Jacques Cavallier, Annick Menardo, Alberto Morillas, Jean – Claude Ellena, Sophia Grojsman, Beatrice Piquet, Olivier Polge, Carlos Benaim, Sophie Labbe si Nathalie Lorson.

Preferatul meu din aceasta colectie – Splendida Iris D’or  <3

Ati incercat parfumurile Bvlgari? Ce parere aveti despre noua colectie Splendida?

xoxo

 

Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.