Escada Sorbetto Rosso – in 2018, andiamo a Almafi!

Coasta Amalfi este o destinatie importanta de vara din sudul Italiei – plaja, barcile, peisajul plin cu pomi fructiferi parfumati si rasfatul specific italian. Este una dintre cele mai frumoase portiuni ale tarmului Marii Tireniene, impresionand prin peisajele naturale spectaculoase si prin localitatile pline de istorie.

Almafi coast

Daca privesti dincolo de stralucirea legendara a Amalfi, la gradinile terasate, poti simti parfumul imbatator al florilor de pepene rosu si citrice dulce, ca o briza racoritoare a marii care saruta pielea imbibata de soare.

Noul Escada Sorbetto Rosso evoca spiritul adevarat al Amalfi printr-un amestec unic de pepene rosu si sare racoritoare pentru o amintire delicata a verii sud-italiene.

Escada-Sorbetto-Rosso-thebeautycorner.ro-2018-1

Ideea cheie a parfumierului a fost aceea de a accentua aroma pepenelui rosu folosind un ingredient inspirat din aroma acestuia (pepene rosu) si puterea acvatica a ingredientului Calone®.

Note de varf

Para, Esente maritime

Note de mijloc

Pepene rosu

Note de baza

Note moscate, Note ambrate, Acord de praline

Sorbetto Rosso este un parfum in editie limitata de la Escada si se incadreaza in categoria floral-fructat. Este disponibil in trei variante – 30 ml, 50 ml si 100 ml.

Escada Fragrances

xoxo

Facebook Comments

2 Replies to “Escada Sorbetto Rosso – in 2018, andiamo a Almafi!”

  1. Un parfum perfect pentru vacanta😍👍

  2. Ce costum colorat!!! Ahhh vreau si eu pe coasta Amalfi!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.