LifeCare – Magic Oil Kräuter

Exista cateva motive pentru care tot mai multi oameni aleg sa isi intareasca imunitatea si sa-si imbunatateasca calitatea vietii folosind uleiurile terapeutice. In primul rand, e important de stiut ca uleiurile terapeutice actioneaza in acelasi timp asupra tuturor planurilor: fizic, psihic, emotional si spiritual.

Efectele uleiurilor esentiale sunt recunoscute inca din antichitate. Probabil, odata cu trecerea anilor, multe dintre cunostintele despre miraculoasele elixire ale sanatatii s-au pierdut din cultura medicinei. Uleiurile terapeutice sunt extrem de concentrate, o picatura de ulei terapeutic avand un efect exponential crescut, fata de alte tratamente create din aceeasi planta.

Un blend de uleiuri terapeutice inseamna un amestec concentrat din uleiuri esentiale extrase din plante diferite, astfel incat poti beneficia de efectul benefic al mai multor plante printr-o singura aplicare. Uleiurile esentiale si combinatiile acestora se pot aplica topic, la incheieturile mainilor, local – atunci cand exista o problema pe piele localizata, sau se pot administra intern, impreuna cu un pahar cu apa sau prin picurarea lor sublingual.

Magic Oil Kräuter® este un produs magic, un mix concentrat de peste 30 de uleiuri esentiale din plante medicinale cu efecte terapeutice.

Magic Oil Kräuter Life Care (2)

Actiunea incredibila si puternica a ingredientelor este posibila datorita standardului foarte inalt al calitatii ingredientelor si mentinerii principiilor active din ele. Mai exact, o importanta deosebita o au opt din cele peste 30 de plante medicinale cu efect terapeutic sau BIO: BIO Grau, BIO Rozmarin, BIO Portocala, BIO Salvie, BIO Aloe Vera, BIO Masline, BIO Lavanda si BIO Limone, plante ce au efecte miraculoase asupra organismului.

Magic Oil Kräuter® are rezultate uimitoare in caz de:
• dureri de cap – 2 picaturi (masaj zona tamplelor)
• dureri reumatice – 3/10 picaturi (masaj zona dureroasa)
• revigorarea picioarelor – 10/15 picaturi (in 3 litri de apa)
• relaxare – 25/30 picaturi (in cada)
• improspatarea aerului din casa – 4/5 picaturi (in umidificator sau in vasul special pentru purificare)
• probleme respiratorii – 1/2 picaturi (aplicare externa zona nazala)

Uleiul este recomandat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibila. Iar daca preferi un recipient micut, usor de transportat si de aplicat, iti recomand Kräuter® Magic Roll cu plante BIO, care sa te salveze de durerile de cap si cele musculare sau reumatice.

Magic Oil Kräuter @lifecarehappy este un produs magic, un mix concentrat de peste 30 de uleiuri esentiale din plante medicinale cu efecte terapeutice. O importanta deosebita o au opt din cele peste 30 de plante medicinale cu efect terapeutic sau BIO: BIO Grau, BIO Rozmarin, BIO Portocala, BIO Salvie, BIO Aloe Vera, BIO Masline, BIO Lavanda si BIO Limone, plante ce au efecte miraculoase asupra organismului. Magic Oil Kräuter® are rezultate uimitoare in caz de: • dureri de cap – 2 picaturi (masaj zona tamplelor) • dureri reumatice – 3/10 picaturi (masaj zona dureroasa) • revigorarea picioarelor – 10/15 picaturi (in 3 litri de apa) • relaxare – 25/30 picaturi (in cada) • improspatarea aerului din casa – 4/5 picaturi (in umidificator sau in vasul special pentru purificare) • probleme respiratorii – 1/2 picaturi (aplicare externa zona nazala)  Uleiul este recomandat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibila. Iar daca preferi un recipient micut, usor de transportat si de aplicat, Kräuter Magic Roll este perfect si te poate salva de durerile de cap si cele musculare sau reumatice. . . . . . #lifecare #lifecarehappy #magicoil #kräuter #cristinam #thebeautycornerbycristinanae #romanianblogger #igersromania #blogger_de #discoverunder100k #bblogger #bloggerstyle #instablogger #healthcare #BeautyExpert #beautycommunity @andreealada

A post shared by Beauty, Skincare & Lifestyle (@georgianakristina) on

Incarca-te cu energie si uita de starile de obseala si lipsa de vitalitate prin beneficiile miraculoase ale naturii.

xoxo

Facebook Comments

One Reply to “LifeCare – Magic Oil Kräuter”

  1. Ce poza misto ai facut!!! Bine, nu este nici o noutate!
    Uleiul acela m-ar ajuta 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.