Peptide Booster by Paula’s Choice


Warning: Array to string conversion in /home/thebeau1/public_html/wp-content/plugins/carousel-without-jetpack/carousel/jetpack-carousel.php on line 252

Warning: Array to string conversion in /home/thebeau1/public_html/wp-content/plugins/carousel-without-jetpack/carousel/jetpack-carousel.php on line 252

Noul concentrat anti-aging Peptide Booster este singurul ser cu peptide care livreaza o doza concentrata de opt peptide cu beneficii diferite intr-un cocktail de aminoacizi, extracte din plante si ingrediente reparatoare. Impreuna, ingredientele active imbunatatesc fermitatea si rezistenta pielii la daunele cauzate de mediul extern, uniformizeaza culoarea pielii si reduc aparitia semnelor de imbatranire a pielii.

Fiecare dintre peptide amelioreaza alte semne de imbatranire a pielii, cum ar fi pierderea vitalitatii si fermitatii pielii, riduri si linii fine, culoare neuniforma, pentru ca pielea sa arate mai tanara si mai sanatoasa. Peptide Booster este un concentrat anti-aging cu actiuni multiple care accelereaza rezultatele anti-aging obtinute, cu doar doua picaturi aplicate zilnic.

Ce sunt peptidele?

Peptidele sunt lanturi de aminoacizi care actioneaza ca ‘blocuri de constructie’ pentru proteine cum ar fi colagen, elastina si keratina, proteine care definesc textura pielii si rezistenta barierei naturale a pielii. Atunci cand sunt aplicate pe piele, peptidele determina celulele pielii sa actioneze intr-un anume fel: sa produca neocolagen si elastina, sa revitalizeze aspectul tern al pielii, sa uniformizeze culoarea pielii etc, pentru ca pielea sa aiba aspect mai tanar. De asemenea, peptidele imbunatatesc abilitatea pielii de a se repara singura.

De ce formula contine 8 peptide diferite?

Fiecare peptida este compatibila cu un anume receptor al celulelor pielii si actioneaza pentru a activa procese specifice ale celulelor pielii. Nu toate peptidele sunt la fel, fiecare dintre ele aduce beneficii diferite pielii. Peptidele incluse in booster actioneaza pentru a imbunatati fermitatea, ridurile, petele si alte semne de imbatranire a pielii.

• Tripeptide-1: imbunatateste vizibil fermitatea pielii.
• Palmitoyl Tripeptide-1 + Palmitoyl Tetrapeptide-7 + Palmitoyl Hexapeptide-12: aceste trei peptide imbunatatesc nivelul de hidratare al pielii si aspectul ridurilor.
• Myristoyl Hexapeptide-16 + Myristoyl Pentapeptide-17: acest duo calmeaza iritatia pielii si imbunatateste rezistenta barierei naturale a pielii la factorii de mediu.
• Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate: stimuleaza regenerarea celulara si ajuta pielea in procesul de exfoliere naturala.
• Azelaoyl Bis-Dipeptide-10: estompeaza petele cauzate de expunerea la radiatiile solare, revitalizeaza pielea cu aspect tern si imbatranit, intrerupe formarea substantelor care duc la pierderea fermitatii pielii.

Cum se aplica Peptide Booster?

Peptide Booster este formulat pentru a fi adaugat oricarui produs cosmetic din rutina ta de ingrijire, mai putin produselor cu protectie solara. Amesteca doua picaturi cu serul sau crema ta hidratanta preferata si aplica pe piele cu miscari de netezire. Poti chiar sa aplici cateva picaturi direct pe piele. Concentratul se poate aplica dimineata si/sau seara.

Produsul este disponibil in varianta full size (20ml) la pretul de 261 lei.

xoxo

Facebook Comments

2 Replies to “Peptide Booster by Paula’s Choice”

  1. Daca eram in tara mergeam si eu cu voi, faine produse😍😍

  2. Cu siguranta tenul meu ar fi fericit sa incerce aceste peptide.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.