First Instinct Blue by Abercrombie & Fitch

Pe urmele lui First Instinct din 2016, Abercrombie & Fitch este incantat sa anunte lansarea lui First Instinct Blue, o noua aroma masculina in colaborare exclusiva cu Inter Parfums.

Conceptul
First Instinct Blue este inspirat de acel moment de exaltare, cand dorinta unui barbat pentru aventura pune stapanire pe el si e pregatit sa-si transforme visele in realitate. Este intepretarea parfumata a sentimentului ca doar cerul este limita.

Barbatul
Asemenea barbatului Abercrombie & Fitch, el este indraznet, increzator si stylish fara efort. Este un spirit liber, cu un lifestyle neinfricat, care stie cum sa-si traiasca viata dupa ‘First Instinct’ ( Instinctul Primar).

Ambalajul
Intr-o noua intepretare a design-ului original de la Fabrice Legros (Studio Pi) pentru First Instinct, sticla este “bazata pe o structura rectangulara […] si e inspirata de acel moment magic cand simti fluturi in stomac.” Culoarea de albastru inchis a sticlei aduce un element de fascinatie suprafetei unduitoare, in timp ce logo-ul placat pe lateral te duce cu gandul catre magazinele A&F din toata lumea.

Aroma
“Am dorit sa contruiesc o aroma care sa imbine perfect valorile de baza ale brand-ului cu culoarea albastra” spune Maestrul Parfumier Yves Cassar (IFF). “Asocierea prospetimii emotionante este accentuata cu condimente si echilibrata prin profunzimea culorii, alaturi de puterea substantiala si adictiva a ambrei. Este o aroma distinctiva datorita modului cum functioneaza prospetimea – patrunzatoare si intr-o maniera cu adevarat dependenta. Aceasta aroma este proaspata, dar nu rece sau distanta.”

Familia Olfactiva: Fresh Fougere
First Instinct Blue este indraznet si neasteptat, imbinat pentru barbatul care traieste dupa primul lui instinct.

Note de Varf

Mar, Bergamota, Cardamom

Note de Mijloc

Lavanda, Rozmarin, Piper

Note de Baza

Boabe de Tonka, Ambra, Lemn de Santal.

Varf: Prospetimea emotionanta a marului inghetat este inviorata de bergamota suculenta si inmiresmata de cardamomul aromat. O deschidere energetica care iti confera o prima impresie electrizanta.

Mijloc: Lavanda de sub soarele arzator creeaza o ciocnire calda, potentata de mixul confortabil dintre rozmarin si piper. Prospetimea autentica este evidentiata de aceasta evolutie neasteptata de condimente.

Baza: Ambra adictiva, sustinuta de boabele de Tonka si bogatul lemn de Santal, lasa in urma un traseu cald al tonurilor mult mai profunde si spirituale. Un barbat care traieste dupa ‘First Instinct’ se va intoarce intodeauna la acesta.

Parfumul il puteti gasi exclusiv in magazinele Douglas.

 

 

Facebook Comments

One Reply to “First Instinct Blue by Abercrombie & Fitch”

  1. First Instinct miroase tare bine, il are si Edy. Cred ca si asta e interesant 🙂

Leave a Reply