#EndlessBeauty: O aniversare de poveste

#EndlessBeauty a insemnat pentru Crescina si Fillerina un moment cu totul special. Pe 20 septembrie, intr-un decor de poveste instalat in curtea Palatului Ghica Victoriei, cele doua branduri de beauty au sarbatorit doi ani de la
lansarea in Romania. A fost o calatorie memorabila in universul frumusetii, dar si ocazia perfecta pentru a face cunostinta cu cele mai noi produse dermatocosmetice Crescina si Fillerina, lansate in acest an.

In lumina reflectoarelor, psihoterapeutul György Gáspár a dat glas unei povesti atipice despre frumusete si despre felul in care tindem sa o percepem. Totodata, invitatii au avut ocazia sa calatoreasca in timp, alaturi de cele doua branduri, aflandu-le povestea transpusa intr-o nota emotionala.

Toti cei prezenti la eveniment au fost incurajati sa testeze produsele. Gama Crescina cuprinde tratamente dermatocosmetice pentru stimularea cresterii fiziologice a parului in zonele rarite si stoparea caderii parului, Crescina Re-Growth si Crescina Re-Growth & Anti-Hair Loss, dar si sampoane de ingrijire a parului cu acid
hialuronic.

De cealalta parte, gama Fillerina cuprinde gadgeturi pentru frumusete in materie de piele, cu molecule de acid hialuronic puternic penetrante: tratamentul cu efect de umplere Fillerina, Fillerina Lip Volume, Fillerina Volumul si Fermitatea Sanilor, Cremele zilnice Fillerina (de zi, de noapte sau de ochi & buze).

Fillerina este alternativa injectarii Acidului Hialuronic – cu o actiune rapida, tratamentul dermo-cosmetic are efect de umplere si poate fi utilizat la domiciliu pentru riduri, buze si pometi.

 

Facebook Comments

One Reply to “#EndlessBeauty: O aniversare de poveste”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.