Descopera elementele naturii cu noua editie limitata Davidoff Cafe Elements

Davidoff Café continua traditia lansarilor de cafea in editie speciala, cu Davidoff Café Elements. Este o colectie de cafea inspirata de cele patru elemente ale naturii, care isi lasa amprenta asupra calitatii unei cafele de lux de la plantatie pana in ceasca: apa, foc, pamant si aer. Anul acesta, ne vom bucura de prima editie dedicata Apei, urmand ca in anii urmatori sa descoperim celelalte trei editii, sub temele Foc, Pamant si Aer.

Apa este elementul esential al vietii pe pamant si contribuie decisiv la calitatea cafelei, atat in timpul cultivarii, cat si in pregatirea ei. De aceea, cea mai noua editie limitata Davidoff Café Elements celebreaza apa, sursa vietii. Elementul a fost inspirat de regiunea in care sunt cultivate cele mai bune boabe de cafea Arabica din America Centrala si de Sud, inconjurata partial de oceane.

Reteta editiei Davidoff Café Elements dedicata apei complimenteaza gustul adevaratilor iubitori de cafea. Prajirea individuala a sortimentelor de cafea creeaza un gust bogat, cu o aciditate eleganta, specific regiunii de cultivare.

Rolul esential al apei se reflecta si in designul exclusivist si elegant al ambalajului Davidoff Café Elements. Savoarea cafelei si originea boabelor din care a fost preparata sunt sugerate printr-o unda eleganta de albastru metalic si prin elemente care reflecta lumina. Acest mod de ambalare transforma Davidoff Café Elements intr-un cadou perfect de sarbatori pentru iubitorii brandului si pentru cei dragi.

Davidoff Café reprezinta un stil de viata cosmopolit, contemporan, care iti deschide calea catre micile momente de delectare zilnica. Calitatea desavarsita si rasfatul pur sunt trasaturile ce definesc Davidoff Café. Pasiunea pentru calitate reprezinta traditia mostenita de la Zino Davidoff, fondatorul marcii si un pasionat iubitor al excelentei in cafea: „A avea gust pentru calitate inseamna a avea gust pentru viata.”

Editia limitata Davidoff Café Elements dedicata apei este disponibila in comertul modern si traditional in doua variante: cafea instant si cafea prajita si macinata, incepand din octombrie 2018 pana in ianuarie 2019.

Mai multe informatii despre Davidoff Café gasiti pe site-ul oficial si pe pagina de Facebook.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.