Transilvania Makeup Camp by Iana Willkofer


Warning: Array to string conversion in /home/thebeau1/public_html/wp-content/plugins/carousel-without-jetpack/carousel/jetpack-carousel.php on line 252

Warning: Array to string conversion in /home/thebeau1/public_html/wp-content/plugins/carousel-without-jetpack/carousel/jetpack-carousel.php on line 252

Primul bootcamp de makeup, organizat in premiera in Romania de Iana Willkofer, s-a desfasurat in perioada 25 – 28 octombrie 2018 la Sighisoara si a avut tema The Sound of Silence. Participantele la camp au avut posibilitatea de a invata alaturi de Iana cele mai importante tehnici de machiaj avangardist, dar si oportunitatea de a primi feedback pentru machiajele realizate. Iana Willkofer, makeup artist international, tripla campioana mondiala la World Makeup Wars, castigatoarea locului 1 la Estetica Awards 2018, makeup artist pentru Feeric Fashion Week si New York Fashion Week, este unul dintre cele mai importante nume din scena internationala a avangardei/machiajului.

”Prin acest bootcamp mi-am dorit sa aduc un concept nou in Romania pe partea de makeup, sa le ofer posibilitatea cursantelor sa invete atat tehnica de machiaj, dar si sa discutam despre concepte sau strategii de promovare. Am avut parte de doua zile de antrenament intensiv, in a treia zi urmand sa premiem cele mai bune machiaje realizate, aplicand cele invatate anterior. Tema nu a fost aleasa intamplator (printre preferintele mele muzicale numarandu-se Disturbed) si le-a oferit posibilitatea participantelor sa isi puna in evidenta talentul si tehnica de aplicare a machiajului.” declara Iana Willkofer.

Tinand cont de succesul primei editii, in luna mai a anului curent se va desfasura editia a doua, ce reuneste acelasi concept, cu o tema si mai incitanta: Cele sapte pacate. Daca esti makeup artist si doresti sa iti imbunatatesti tehnica, dar si sa o cunosti pe Iana, te poti inscrie deja, alegand unul dintre cele trei pachete: basic, standard sau VIP. Locurile sunt limitate pentru fiecare categorie in parte! Detalii despre pretul pachetelor si desfasurarea evenimentului gasesti pe site-ul oficial.

De ce sa te inscrii? Pe langa dezvoltarea ta profesionala, vei lucra cu o echipa de top, de la makeup artisti pana la fotografi si vei avea acces in fascinanta lume a Ianei. In plus, daca alegi pachetul standard sau VIP vei primi in goodie bag si pensulele Ianei, in editie standard sau limitata.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.