Descopera noi perspective cu Hugo Reversed

Inverseaza obiceiurile. Imbratiseaza neasteptatul. Da rutina peste cap. HUGO prezinta Reversed – antidotul fata de previzibilitate. Provocandu-te sa te exprimi si sa iti asumi riscurile, HUGO te invita sa descoperi si mai mult. Sa intelegi ca nu exista o foaie de parcurs pentru viata. Asa ca fa ceea ce vrei sa faci. Astazi!

Intr-un nou clip digital realizat in coloana sonora a muzicii electronice franceze JUSTICE, HUGO Reversed reprezinta posibilitatile deschise pentru tine cand te hotarasti sa dai lucrurilor o alta directie. Pentru a directiona viata asa cum iti doresti – fie ca e vorba de aptitudinile unui DJ sau de miscari in parcul de skateing – descoperind un talent ascuns sau o noua pasiune. Pentru ca nu iti vei aminti cand ai spus „nu multumesc” unei invitatii interesante. Sau cand ai decis sa faci acelasi lucru pe care il faci intotdeauna. Dar iti vei aminti de timpurile cand ai spus „da”, cand ai intalnit oameni noi, ai descoperit noi posibilitati si ai avut amintiri de neuitat. Este timpul sa pasesti in afara zonei de confort. Pentru a-ti defini viata prin propriile reguli. Pentru tine, singur. #YourTimeIsNow

Noul parfum HUGO Reversed te incurajeaza sa intorci lucrurile cu susul in jos, inversand aroma clasica Hugo cu cea proaspata si energica a Hugo Reversed.

Note de Varf

Bergamota de Calabria, Grapefruit

Note de Mijloc

Rozmarin

Note de Baza

Vetiver de Haiti

Ambalajul HUGO Reversed este realizat cu un design minimalist elegant, iconic – neschimbat de 20 de ani – si impartaseste acelasi logo inversat precum colectiile de moda. Acesta reflecta indicii asupra stilului urban din hainele statement HUGO, servind de asemenea si ca un memento estetic: imbratiseaza necunoscutul.

Este timpul sa iti schimbi perspectiva. Ce mai astepti?

xoxo

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.