Celebreaza libertatea primaverii cu noul White Musk Flora | The Body Shop

Pentru femeile rebele, The Body Shop a lansat White Musk® Flora — noul lor parfum chypre.

Aromele chypre au cea mai complexa compozitie, definita de notele lor de baza calde, de mosc si contrastantele note de top citrice. Aceasta interpretare florala a lui White Musk® combina note revigorante de bergamota si piper roz cu un buchet infloritor de bujori si lacramioare pentru un parfum floral modern, sofisticat si vegan. Este parfumul perfect pentru primavara, la timp pentru Ziua Femeii.

Indrazneste sa fii tu insati cu White Musk® Flora. Este timpul sa sarbatorim eliberarea primaverii cu acest nou parfum incitant.

INFUZAT CU MOSC VEGAN, CRUELTY-FREE

Fondatoarea The Body Shop, Dame Anita Roddick, nu doar a militat cu succes impotriva cruzimii animale – ea a redefinit felul in care ne gandim la parfumuri. Caprioarele sunt tratate cu cruzime pentru a extrage moscul din glandele lor, asa ca in 1981 The Body Shop a facut cunostinta lumii cu White Musk® — unul dintre primele parfumuri care au pionierat moscul etic, vegan.

IMBOGATIT CU ALCOOL ORGANIC DIN BRAZILIA PRIN COMMUNITY TRADE

In 2016, The Body Shop a devenit primul brand de frumusete care a folosit alcoolul organic, obtinut prin comert echitabil in parfumurile sale. Alcoolul organic este aprovizionat sustenabil de la Native din São Paulo, Brazilia. Native produc alcoolul distiland trestia de zahar de pe terenuri regenerate intr-o fabrica certificata Carbon neutral folosind trestia pentru a genera electricitate. Native ofera locuri de munca pentru peste 300 de femei locale intr-o zona rurala cu oportunitati limitate. Ei au plantat de asemenea peste 1 milion de copaci in ultimii 30 de ani.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.