Editia speciala Cactus Blossom | The Body Shop

Fondatoarea The Body Shop, Dame Anita Roddick, a fost o activista care a celebrat femeile de pretutindeni. Anita a invatat cum sa militeze pentru ceea ce este drept de la mama sa. Ea insasi a devenit o mama inspirationala.

Unul dintre cele mai faimoase momente ca mama s-a intamplat in bucataria sa in 1992. In timp ce ea mixa formula pentru o noua crema, fiica ei Sam, in timp ce isi prajea o felie de paine la aparat, a zis: “E ca si un unt pentru corpul tau.“ Anita a decis sa numeasca aceasta noua formula Body Butter. Dupa acest mic, super-dragut moment mama-fiica, restul este istorie.

De la schimbat lumea ocazional la nopti pierdute, dimineti matinale si transformari improvizate, The Body Shop vrea ca tu sa sarbatoresti zilele de mama adevarata ca acestea. Pe oricine numesti mama, rasplateste-le iubirea si multumeste-le pentru toate acele momente prostesti, altruiste ce fac relatia voastra unica.

Rasplateste iubirea neconditionata

Nimic nu simbolizeaza iubirea neconditionata a mamei mai bine decat floarea de cactus. Este tepoasa, puternica, rezistenta si minunata. Este plina de surprize ca mamele noastre. De Ziua Mamei, rasplateste iubirea neconditionata cu gama Cactus Blossom in editie speciala.

Aceasta gama exotica are un parfum racoritor, floral-fructat ce te lasa sa te simti improspatata si revigorata. Este imbogatita cu extract din floare de cactus din Maroc si ingrediente de pe tot globul ce iti revigoreaza simturile.

Cu un ambalaj luminos, indraznet, aceste produse esentiale pentru ingrijirea corpului vor adauga o explozie vibranta de culoare in orice baie sau pe orice masuta de toaleta.

Cactus Blossom Body Yogurt (200ml) – aceasta gel-crema lejera se absoarbe instant si confera pana la 48h de hidratare. Se aplica pe pielea umeda imediat dupa dus pentru o piele ce se simte neteda si niciodata lipicioasa. Este vegan si imbogatit cu lapte din migdale organice din Spania prin programul Community Trade.

Cactus Blossom Body Butter (200ml) – imbogatit cu unt de shea din Ghana prin programul Community Trade, hraneste setea pielii tale cu formula cu textura bogata si lasa pielea sa se simta mai fina si mai supla.

Cactus Blossom Body Scrub (250ml) – imbogatit cu miere din Etiopia prin programul Community Trade si seminte usor exfoliante de zmeura, dezvaluie o piele ce se simte mai catifelata si mai fina.

Cactus Blossom Shower Gel (250ml) – lasa-ti pielea sa se simta curata si improspatata cu acest gel de dus cu parfum exotic, imbogatit cu miere din Etiopia prin programul Community Trade.

Cactus Blossom Hand Wash (250ml) – simte puterea acestei flori exotice in mainile tale cu aceasta lotiune revigoranta pentru spalat mainile, imbogatita cu miere din Etiopia prin programul Community Trade.

Trateaza-ti mama ca pe o regina cu editia speciala Cactus Blossom! Uita de buchet! Ofera-i mamei un pic de ‘me time’ cu setul cadou Cactus Blossom in editie speciala. Aceasta rutina completa include Cactus Blossom Shower Gel (250ml), Cactus Blossom Body Yogurt (200ml) si un burete de baie asortat.

Despre brand – Fondat in 1976 in Brighton, Anglia, de catre Anita Roddick, The Body Shop este un brand global de frumusete. The Body Shop cauta sa faca o diferenta pozitiva in lume oferind produse de inalta calitate, inspirate din natura, pentru ingrijirea pielii, a parului si de machiaj, produse etic si sustenabil. The Body Shop a pionierat filosofia conform careia businessul poate fi o forta pentru a face bine si acest etos inca este motorul brandului. The Body Shop are peste 3.000 de magazine in peste 60 de tari.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.