Apivita aniverseaza 40 de ani

Cand a inceput totul…

In 1979, intr-o farmacie din Atena s-au nascut primele cosmetice naturale cu propolis, miere, ceara de albine, laptisor de matca, extracte din plante si uleiuri esentiale. Fondatorii APIVITA, Nikos si Niki Koutsianas, doi tineri farmacisti inspirati de societatea albinelor, de biodiversitatea unica a naturii grecesti si de abordarea holistica a lui Hippocrate asupra sanatatii, frumusetii si starii de bine, au creat primele produse cosmetice naturale, folosind ingrediente apicole si extracte din plante medicinale.

PRIMELE PRODUSE PE BAZA DE PROPOLIS au fost sapunurile inchise la culoare, fara parfum si sampoanele in sticle farmaceutice.

Dupa 40 de ani povestea continua…

In prezent, APIVITA a creat si dezvoltat peste 240 de produse naturale, eficiente si holistice pentru ten, par si corp, si totodata a obtinut inovatii si patente premiate. Dincolo de produse, brandul promoveaza un mod de gandire si de viata mai echilibrat si mai ecologic.

Misiune: POLENIZAM FRUMUSETEA

Obiectivul APIVITA este de a fi un lider intre companiile verzi inovatoare din sectorul frumusetii naturale, cu responsabilitate si respect fata de natura si de societate, avand la baza o puternica filozofie, abordare sustenabila, valori, responsabilitate sociala, patrimoniu si o perspectiva inovatoare.

In Romania, APIVITA aniverseaza cei 40 de ani de inovatii oferind doua promotii atractive la gamele de top:

  • CADOU o masca de fata cu aloe vera la achizitia unui produs BEE RADIANT (promotie valabila in perioada 1.02 – 31.03.2019)

  • Pachet WINE ELIXIR + serul pentru ochi 5 ACTIUNI la pret de 199 lei, redus de la 348 lei (promotie valabila in perioada 1 – 31.03.2019)

Promotiile sunt disponibile in magazinul APIVITA din Baneasa Shopping City si in farmaciile Sensiblu. Pentru mai multe detalii accesati paginile de Facebook si Instagram ale APIVITA Romania.

 

 

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.