Shea Butter The Body Shop | Beauty News

Este o EA in fiecare SHEA

The Body Shop s-a aprovizionat sustenabil cu unt de shea prin programul Community Trade de la Asociatia de Femei Tungteiya din Ghana din 1994, dar nu sunt ei expertii. Faceti cunostinta cu femeile inspirationale care au folosit untul de shea de secole pentru a-si hrani intens pielea si parul uscate.

640 de femei din comunitate produc manual 390 de tone de unt de shea pentru The Body Shop in fiecare an folosind un proces in 18 etape transmis din mama in fiica de generatii intregi. Prin intermediul acestui parteneriat, aceste femei s-au emancipat si intreaga lor comunitate.

Ce este Community Trade?

The Body Shop a pionierat comertul echitabil in frumusete cand si-a unit fortele cu primul sau partener Community Trade in 1987. Astazi, 95% dintre produsele lor sunt imbogatite cu ingrediente aprovizionate sustenabil prin programul Community Trade.

Cand fondatoarea The Body Shop, Dame Anita Roddick, a vizitat prima data Ghana in 1992 si a cunoscut femeile care au pastrat untul de shea de generatii intregi, a vrut sa impartaseasca mai mult decat beneficiile acestui ingredient – ea a vrut sa emancipeze femeia, familia ei si intreaga comunitate.

De aceea The Body Shop a platit o bursa pe langa pretul corect platit pentru shea butter de cand au inceput parteneriatul in 1994. Acesta ajuta fondul social al Tungteiya, The Northern Ghana Community Action Fund, sa investeasca in proiecte comunitare precum sanatate, salubritate, apa si educatie de pe urma carora beneficiaza 49.000 oameni in fiecare an.

In 25 de ani, Asociatia de femei Tungteiya a crescut de la 50 de membri la 640 in 11 sate. In tot acest timp, The Body Shop a mai co-finantat Global Shea Alliance (GSA). GSA ajuta industria de shea sa supravietuiasca intr-o lume mai sustenabila si sa beneficieze 8 milioane de femei care sunt parte cruciala din aceasta industrie.

Hranire intensa din cap pana-n picioare cu noul Shea Butter multifunctional

Cu unt de shea obtinut din 192 de nuci de shea, noul Shea Butter cu textura bogata poate fi aplicat pe corp, fata, par si buze sau folosit pentru a crea propria reteta de frumusete DIY.

Hraneste instant parul uscat cu noua rutina in trei pasi Shea

Inspirata de femeile din Ghana care au folosit untul de shea de secole pentru a-si hrani si proteja parul uscat, noua gama pentru ingrijirea parului de la The Body Shop curata delicat si lasa parul uscat, predispus la deteriorare sa se simta intens hidratat.

Pasul 1 – Spala

Foloseste samponul intens hranitor Shea.

Pasul 2 – Ingrijeste

Maseaza balsamul intens hranitor Shea pe parul umed, curat.

Pasul 3 – Tratament

O data pe saptamana, hraneste parul de la radacina pana la varfuri cu masca intens hranitoare pentru par cu unt de shea. Pe langa unt de shea din Ghana prin programul Community Trade, este de asemenea imbogatita cu unt de cacao din Ghana, ulei organic virgin din nuca de cocos din Samoa si ulei organic de masline din Italia, prin programul Community Trade.

 

Formula iconicului Shea Body Butter este acum 100% vegana, oferind pielii uscate pana la 72 ore de hidratare ultra-bogata si contine untul obtinut din 36 nuci de shea in fiecare recipient de 200ml.

Lotiunea Shea este acum 100% vegana cu o noua textura, mai bogata ce confera pielii uscate hidratare instant. Este imbogatita cu de trei ori mai mult unt de shea.

Ati incercat produsele din gama Shea Butter?

xoxo

 

Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.