Spune STOP toxinelor! Protejeaza-ti ficatul cu Stoptoxin Forte

Stiai ca ficatul indeplineste zilnic peste 500 functii biochimice? De la prelucrarea nutrientilor din alimente pana la neutralizarea si eliminarea substantelor toxice din organism, ficatul este unul dintre organele vitale pentru corpul omenesc.

Putini dintre noi acorda importanta cuvenita ficatului, inainte de aparitia unor dezechilibre grave de sanatate.

Stoptoxin® Forte este un protector hepatic recomandat in protejarea ficatului fata de efectul nociv al substantelor toxice (substante medicamentoase, alcool, aditivi alimentari, fum de tigara), precum si pentru functionarea normala a ficatului.

 

Aceste capsule se administreaza in hepatopatii, cure de detoxifiere, dar si asociat la tratamentele cu risc de hepatotoxicitate.

Acest supliment alimentar amelioreaza simptomatologia – dureri abdominale, oboseala, anorexie, dispepsie, normalizeaza parametrii hepatici – bilirubina, TGO, TGP si reprezinta un adjuvant antiviral in hepatitele de tip B si C.

Stoptoxin® Forte este solutia terapeutica cu cea mai rapida actiune in regenerarea hepatica: normalizeaza valorile transaminazelor hepatice in 3 luni vs. 6 luni cu un produs pe baza de silimarina 150 mg.

Contine extract uscat din partea aeriana de Phyllanthus niruri (standardizat in Phyllanthine) – 225 mg/capsula; extract uscat din seminte de armurariu (standardizat in silimarina) – 150 mg/capsula, colina – 60 mg/capsula.

Pentru mai multe informatii despre produsele Fiterman Pharma, accesati www.cetipicagreu.ro.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.