Un minut din timpul tau pentru intretinerea siluetei | Elancyl Laboratoire

Femeile si corpul lor? O poveste de dragoste care este adesea complicata. De-a lungul vietii, silueta evolueaza: in adolescenta, dupa o sarcina, in momentul menopauzei. Inca de la crearea sa, ELANCYL LABORATOIRE a insotit femeile si le-a ajutat sa se impace cu propriul lor corp. Pentru celulita persistenta, lipsa fermitatii, vergeturi, exista intotdeauna o solutie si un secret al eficacitatii care trebuie respectat: regularitate, asiduitate si masaj.

Inca din anul 1971, data crearii metodei de slabit incontestabile ELANCYL LABORATOIRE de catre Domnul Pierre Fabre, celulita nu mai este considerata o problema. Este primul brand care a dezvoltat o metoda de masaj.
90 % dintre femei sunt afectate, chiar si cele mai slabe si mai sportive. Ar trebui sa se dea batute?

ELANCYL LABORATOIRE afirma ca talia subtire nu este nici standardizata, nici uniforma, ci ca exista tot atatea forme ale acesteia cate femei exista. Fiecare femeie o are pe a ei.

ELANCYL LABORATOIRE protejeaza imaginea femeii care are incredere in propriul ei corp, oricare ar fi formele sale. O femeie dedicata este gata sa se implice in cura sa de slabire.

ELANCYL LABORATOIRE protejeaza imaginea femeii libere si independente cu alegeri asumate. Femeile care nu cedeaza promisiunilor ca vor slabi cu orice pret pentru a afisa o imagine care nu le caracterizeaza.

ELANCYL LABORATOIRE insoteste toate femeile in cautarea echilibrului natural, cu rigoare, dar si in mod placut.

ELANCYL LABORATOIRE concepe zilnic solutii de slabire avansate, intotdeauna cele mai exigente, care respecta adevarata natura a femeilor.

VORBITI LIMBA PIERDERII IN GREUTATE?
ESTE MOMENTUL SA VA VERIFICATI CUNOSTINTELE CU ACEST MICRO-LEXIC!

Depundere de grasimi – aceasta este acumularea de grasime, apa si toxine care sunt prinse in fibrele de colagen intarite. Acest fenomen deformeaza pielea. Aceasta capata un aspect usor ondulat pe care il denumim „piele de portocala”.

Celulita – aceasta este o disfunctie a sistemului adipos. Grasimile se acumuleaza in loc sa fie distruse. Ele capata volum, comprima fluxul sanguin si se vad la suprafata.

Retentia de apa – aceasta este starea in care corpul retine mai multa apa decat elimina. Excesul se depune in tesuturile inferioare care se umfla: picioare, glezne si coapse. Aceasta eliminare defectuoasa formeaza celulita.

Drenajul limfatic – acesta este gestul realizat cu ajutorul unui aparat sau manual de un specialist pentru relansarea circulatiei limfatice. Aceasta tehnica revigoreaza mecanica limfatica prin care se elimina grasimea si excesul de lichid. Un bun metabolism este esential pentru combaterea pielii de portocala.

Slim Design ulei de slabit

Este nevoie de mai mult pentru a avea picioare frumoase decat de a scapa doar de celulita! ELANCYL este aici sa te ajute, cu PRIMUL ULEI CU EFECT DE SLIMMING 2 in 1
• Efect de slimming in 7 zile (1)
• Indeparteaza petele vizibile
• Piele cu efect de “coaja de portocala”
• Efectele dietei yo-yo : vergeturi

Mod de actiune: Actioneaza simultan asupra pierderii in greutate si imperfectiunilor pielii: vergeturi, pierderea tonifierii si pielea de portocala.
Rezultate: Silueta remodelata incepand cu ziua a saptea (4).
Sfat suplimentar: Textura sa unica permite un masaj prelungit pentru drenare si sporirea eficacitatii ingredientelor sale active.

Slim Design de zi
Mod de actiune: Elimina coaja de portocala persistenta.
Rezultate: netezeste depunerile dupa 7 zile (1).
Sfat suplimentar: Stimulati eliminarea cu un masaj ascendent la fiecare aplicare a produsului.

Slim Design de noapte
Mod de actiune: „Trezirea” mecanismului de ardere a grasimilor incetinit in cursul noptii*.
Rezultate: O netezire intensa a depunerilor incepand cu a saptea noapte (2) si o silueta remodelata (3).
Sfat suplimentar: acordati-va cateva minute pentru a masa bine textura pe piele. Acest lucru stimuleaza si amplifica efectele cremei.

Slim Design concetrat de fermitate
Mod de actiune: Elimina celulita (cofeina) si stimuleaza detoxificarea depozitelor de grasime.
Rezultate: O netezire intensa a depunerilor incepand cu a saptea noapte (2) si o silueta remodelata (3).
Sfat suplimentar: Eliberati tensiunile de la nivelul abdomenului masand cu trei degete si efectuand mici miscari circulare, incepand de la coaste si terminand deasupra pubisului.

* Test in vitro pe ingredientul activ
(1) Scorul clinic al celulitei stabilit de un expert – Studiu clinic realizat la 56 de femei. – ELANCYL LABORATOIRE
(2) Scorul clinic al celulitei stabilit de un expert – Studiu clinic realizat la 56 de femei. – ELANCYL LABORATOIRE
(3) Analiza suprafetei pernutelor in fotografii – Studiu clinic realizat la 50 de femei. – ELANCYL LABORATOIRE
(4) Analiza suprafetei pernutelor in fotografii – Studiu clinic realizat la 48 de femei.- ELANCYL LABORATOIRE

 

 

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.