Revolution Pro X Nath Highlight & Contour Palette | Review

Hello, girls! Astazi vreau sa va arat un nou produs Revolution Pro realizat in colaborare cu Natalia Siwiec – Revolution Pro X Nath Highlight & Contour Palette.

Ambalajul este foarte simpatic (girlish), roz deschis, cartonat cu inchidere magnetica, cu semnatura Nataliei si o panglica din satin burgundy.

  • Desert – cool contour shade for light to medium skin tones
  • Paradise – marbled rose gold shimmer highlight
  • Sweet – banana setting powder
  • Darling – peach shimmer highlight
  • Sweetheart – soft gold shimmer highlight
  • Admirer – iced rose gold shimmer highlight

Paleta pentru contouring si iluminare corecteaza si remodeleaza volumul fetei. Folosesc pudra de contur (Desert) pentru a sculpta sub osul zigomatic, acolo unde se formeaza natural o umbra pe tenul nostru, si tamplele cu o umbra paralela cu linia pometelui. Definesc linia maxilarului si micsorez peretii laterali ai bazei nasului.

Cu ajutorul iluminatorului (am folosit Admirer) am evidentiat zonele luminoase ale fetei – arcul lui Cupidon, arcada, pe pometi si foarte putin pe tample, langa contouring.

Cu nuanta Paradise am venit putin intre conturare si iluminare pentru a indulci un pic trasaturile.

Nuanta Sweet (banana powder) am aplicat-o sub ochi in tehnica ‘baking’ pentru un look mai luminos. O recomand persoanelor cu subton galben, tenurilor maslinii sau mai inchise.

Aveti posibilitatea sa obtineti mai multe variante de look cu aceasta paleta (o puteti folosi si in machiajul ochilor). Daca doriti sa aveti o paleta multifunctionala in trusa voastra, aceasta este o varianta utila si foarte buna avand in vedere raportul calitate-pret.

Cele doua palete din colectia Revolution Pro X Nath in Editie Limitata le puteti gasi pe site-ul Notino la un pret foarte bun.

Revolution Pro este un brand britanic al companiei Makeup Revolution. Telul sau este de a oferi tuturor produse de infrumusetare accesibile si de calitate. Gama PRO se distinge printr-o selectie larga si o paleta bogata a texturilor si a culorilor.

Ati incercat produsele brandului Revolution Pro?

xoxo

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.