L’Erbolario te ajută sa obții un bronz atrăgător

Vara aceasta ai în plan să te relaxezi pe o plajă însorită sau poate să-ți petreci weekend-urile pe malul unei piscine? Pentru a fi sigură că te vei bucura doar de beneficiile expunerii la soare, trebuie să folosești o soluție cu factor de protecție adecvat.

Descoperă gama de protecție solară L’Erbolario, ce conține produse destinate protecției întregului corp, în toate fazele de expunere la soare.

Pentru pielea ultrasensibilă și pentru primele expuneri la soarele puternic, crema cu morcov, susan si karite cu SPF30 este ideală! Recomandată chiar și pentru pielea copiilor, aceasta este potrivită atât pentru față și sâni, cât și pentru tot corpul. Îmbogățită cu uleiuri hrănitoare, protejează împotriva radiațiilor UVA și UVB, ajută la prevenirea formării ridurilor, păstrează pielea catifelată și elastică.

Spray Sole pentru corp cu SPF 30 are o eficiență deosebită, oferind pielii un confort absolut cu ajutorul uleiului de argan și extractului de goji. Totodată, garantează maximum de protecție și reduce efectele nocive ale radiațiilor solare responsabile de îmbătrânirea prematură a pielii. Formula este rezistentă la apă și oferă un efect revigorant.

Unguentul superbronzant FĂRĂ FILTRE cu morcov, coaja verde de nucă și aloe vera este dedicat persoanelor care au pielea închisă la culoare și rezistentă, iubitoare de soare, dar și tuturor celor care doresc să-și intensifice cât mai mult bronzul obținut deja. Fără filtre de protecție solară, unguentul este bogat în elemente nutritive și calmante, pentru a asigura confort și splendoare pielii, în timpul și după expunerea la soare. Poate fi folosită după un produs cu factor de protecție solară pentru a intesifica rezultatul.

Produsele L’Erbolario conțin substanțe naturale hidratante, hrănitoare, fiind ușor de aplicat.

Descoperiți-le in farmaciile Dr.Max și află mai multe informații pe Facebook și Instagram.

NOU: L’Erbolario vă propune trei variante de kit de călătorie „A travel with the Sun” , ce conține două produse (crema cu factor de protecție și crema după expunerea la soare) la 75ml într-o gentuță colorată (portocaliu SPF 15, galben SPF 30 și turcoaz SPF 50).

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.