Yves Rocher – Ingrijirea vegetala a parului – Relansare 2019

Creatoare a conceptului Cosmetique Vegetale®, marca Yves Rocher si-a respectat intotdeauna angajamentul de a propune produse cu formule cat mai naturale posibil si tot mai respectuoase cu femeile si Planeta.

Astfel, toate produsele sunt dezvoltate printr-un demers de eco-conceptie, atat prin reducerea continua a materiilor prime provenite din resursele neregenerabile, dar si prin prioritizarea materialelor reciclabile, cat si prin dezvoltarea unor formule tot mai verzi, in special in ceea ce priveste biodegradabilitatea acestora.

Incepand cu primele sampoane lansate la inceputul anilor ’60, Yves Rocher se afla intr-un proces de perfectionare continua. In anul 2010, au devenit pionieri prin decizia de a elimina siliconul din toate sampoanele lor. Aceasta abordare le-a permis sa lanseze inovatia anului 2018, primul Sampon Concetrat I Love My Planet, o adevarata reusita stiintifica ce ofera la fel de multe samponari intr-un ambalaj de 100 ml, ce contine cu 39% mai putin plastic, precum un produs standard de 300 ml!

Anul acesta, expertii Cosmetique Vegetale® au mers chiar mai departe si au dezvoltat o gama de formule ultra-respectuoase si usor biodegradabile: formule ultra-naturale, imbogatite cu un ingredient activ super eficient, extractul din fructele de Agave, eliminand in acelasi timp siliconul, polimerii non-biodegradabili si alte ingrediente nocive pentru Planeta. Desigur, ambalajele produselor se aliniaza acelorasi principii, acestea fiind toate reciclabile si realizate 100% din plastic reciclat.

Mix&Match! Combina produse din game diferite si descopera mixul perfect pentru parul tau:

  • pentru par vopsit – gama cu pulpa de Acai si extract de Agave bio, combinatia perfecta pentru un par luminos si colorat

  • pentru reparare – gama cu ulei de jojoba si extract de agave bio, combinatia perfecta pentru refacerea parului deteriorat, fragilizat si despicat la varfuri

  • anti-poluare – gama cu ulei de avocado si extract de agave bio, mixul perfect pentru detoxifierea parului

In plus, in perioada 11 iulie – 7 august 2019 la 2 produse de ingrijire a parului achizitionate, al 3-lea este oferit gratuit. Oferta este valabila atat online, cat si in magazine, pentru gama de sampoane si balsamuri.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.