Catrice Our Heartbeat Project Charity Edition

Unul dintre cele mai bine vandute produse din gama CatriceLiquid Camouflage High Coverage Concealer – va fi principalul protagonist al unui proiect foarte special: ca parte a Editiei Limitate CATRICE „Our Heartbeat Project”, corectorul lichid este disponibil intr-un ambalaj deosebit din luna iulie 2019.

Catrice va dona 10% din veniturile provenite din vanzari organizatiilor Independence Through Art, ColorGlam By CadaVida si Beauty For Life Program, ce sprijina femeile defavorizate social din Siria, Columbia si Germania – in conformitate cu crezul Catrice #makeupartistsatheart: scopul initiativei este de a oferi femeilor pregatirea de care au nevoie pentru a obtine jobul de vis, ca make-up artist sau nail artist si astfel, de a le permite nu doar sa isi dezvolte creativitatea ci sa devina si independente din punct de vedere financiar.

Liquid Camouflage High Coverage Concealer este unul dintre cele mai indragite produse Catrice din gama standard si un favorit absolut al multor fete dependente de machiaj. Acest corector cu putere mare de acoperire, netezeste tenul si acopera chiar si tatuajele, fara a usca pielea. In plus, este ultrarezistent in timp si rezistent la apa – un adevarat salvator al machiajului! Acum este disponibil intr-un ambalaj deosebit, ce aminteste de bataile inimii, pe langa faptul ca imbunatateste aspectul machiajului, acum, o parte din venituri merg chiar spre imbunatatirea situatiilor de viata.

Pret maxim recomandat – 15.99 lei.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.