Sensai Absolute Silk | Beauty News


Warning: Array to string conversion in /home/thebeau1/public_html/wp-content/plugins/carousel-without-jetpack/carousel/jetpack-carousel.php on line 252

Warning: Array to string conversion in /home/thebeau1/public_html/wp-content/plugins/carousel-without-jetpack/carousel/jetpack-carousel.php on line 252

In aceasta vara, brandul Sensai a lansat colectia Absolute Silk. Ingredientul cheie din produsele Sensai este Koishimaru – o matase extrem de rara, disponibila in trecut doar pentru membrii familiei imperiale japoneze. Koishimaru stimuleaza producerea de acid hialuronic, ceea ce face ca pielea sa fie hidratata la maxim, hranita, supla si minunat de neteda.

Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment – este o lotiune inovatoare, anti-imbatranire sub forma de spuma. Infuzand toata puterea matasii Koishimaru intr-un produs tip micro-spuma, prin atingerea ca de matase a micro-bulelor, mai mici decat dimensiunea porilor, aceasta patrunde rapid in piele, lasand pielea intinerita, radianta, catifelata, cu mai putine linii fine. Este recomandat ca prim pas in rutina de ingrijire a pielii zilnica, aplicat dupa curatarea tenului.

 

Dupa folosire, nivelul de hidratare al pielii este amplificat si pregatit pentru tratamentul ulterior. Este un tratament facial sub forma de spuma foarte usor de aplicat.

Produsul este disponibil in varianta de 90 ml la pretul de aproximativ 737 lei.

Sensai Absolute Silk Cream si Absolute Silk Fluid – cele doua produse infuzate cu matase Koishimaru sunt special concepute pentru a oferi o transformare senzoriala extraordinara inca de la prima aplicare. Pielea devine catifelata, luminoasa, intinerita.

Varianta fluida hidrateaza pielea si, treptat, se transforma intr-o textura matasoasa care absoarbe delicat in piele. Aceasta este disponibila in varianta de 80 ml.

Crema delicata reface tenul si ii ofera hidratare, reduceri ridurile si previne formarea acestora. Confera pielii prospetime si luminozitate. Este disponibila in varianta de 40 ml.

Produsele Sensai le puteti gasi in magazinele Douglas.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.