Beauty News Melkior | Cream Eyeliner


Warning: Array to string conversion in /home/thebeau1/public_html/wp-content/plugins/carousel-without-jetpack/carousel/jetpack-carousel.php on line 252

Warning: Array to string conversion in /home/thebeau1/public_html/wp-content/plugins/carousel-without-jetpack/carousel/jetpack-carousel.php on line 252

Poate va intrebati cu ce se deosebeste Cream Eyeliner Melkior de unul clasic. Ei bine, aveti cateva indicii: compozitia cremoasa, rezistenta foarte buna si pigmentul puternic fac din acest tus de ochi crema unul senzational, pe care il veti indragi inca de la prima aplicare!

Iata alte cateva motive pentru care noul Tus de Ochi Crema Melkior nu ar trebui sa va lipseasca din trusa de machiaj:

  • in primul rand, acest produs revolutionar are multiple intrebuintari. Il puteti folosi cu succes atat ca baza pentru un machiaj intens, cat si ca eyeliner clasic. Este cremos la inceput, iar pe masura ce ia contact cu aerul se usuca, fara a afecta calitatea pielii.
  • de asemenea, este un produs care are grija de pleoapa si indiferent de tipul de piele (uscat, mixt, gras), il puteti folosi cu succes. Odata ce se usuca, o sa reziste intreaga zi. Ce va puteti dori mai mult de la un tus de ochi crema?

Vreti sa duceti machiajul pe care il purtati la un alt nivel? Atunci aveti nevoie doar de o pensula pentru tus si de o baza de machiaj. Dupa ce ati aplicat in prealabil baza pe pleoapa, aplicati tusul creand astfel un machiaj Smokey Eyes ca din reviste. Sfatul Melkior este sa folositi pensule din par sintetic atunci cand lucrati cu acest tus de ochi crema, intrucat produsul se aplica mult mai usor si uniform.

La capitolul „pigmenti”, acest tus de ochi crema se comporta precum un „adeziv” perfect pentru sustinerea fardurilor pulbere. De ce? Pentru ca este un produs cremos, dens si atrage pigmentul precum un magnet.

Cream Eyeliner Melkior se regaseste in doua nuante: negru si maro.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.