Reduceri de Black Friday | Notino

Hello, beauties! Ati reusit sa faceti cumparaturile de sarbatori pentru cei dragi? Daca nu vreti sa lasati asta pe ultima suta de metri, va recomand sa urmariti din timp ofertele de pe Notino.

In perioada 25 noiembrie – 01 decembrie avem o noua saptamana Black Friday cu reduceri de 20% la brandurile populare selectate, folosind codul black20.

Aveti la dispozitie o saptamana intreaga de reduceri la parfumuri si produse cosmetice de calitate, dar si la pachete perfecte pentru intreaga familie. Gasiti pagini special create cu idei de cadouri pentru Craciun, atat pentru femei, cat si pentru barbati si copii.

Seturile cadou Carolina Herrera, Tiffany & Co., Versace sunt doar cateva idei parfumate pe care le puteti oferi celor dragi. Un set cu produse de machiaj de la YSL sau un set de ingrijire a parului de la L’Oreal Professionel pot fi ideale pentru orice femeie. Pentru mine am asteptat momentul potrivit sa pun pe lista mosului parfumul Good Girl de la Carolina Herrera, setul Yves Saint Laurent cu mascara mea preferata – Mascara Volume Effet Faux Cils si un set cadou Nuxe.

Si barbatii vor aprecia cosmeticele special create pentru ei sau un parfum de lux. Seturile Hugo Boss, Armani sau Dior sunt alegerea perfecta pentru orice iubitor de parfumuri. Un set pentru barbierit sau de ingrijire a barbii de la Scottish Fine Soaps sau Percy Nobleman vor incanta cu siguranta orice barbos ce este preocupat de look-ul sau.

Copiii vor fi foarte incantati daca produsele de ingrijire dentara, a corpului si a parului vor lua forma minionilor, a strumfilor, a printeselor Disney sau super-eroilor. Sau, de ce nu, un parfum cu motive din personajele indragite de cei mici.  How cool is that?

 

Ati pregatit lista de cumparaturi pentru sarbatori?

xoxo

 

 

 

Facebook Comments

One Reply to “Reduceri de Black Friday | Notino”

  1. Trandafir Mihaela Anabela says: Răspunde

    nu am cumpărat nimic, daaar am sa ma uit totusi poate revine. n stoc adventul cu masha si ursul pt fiimea 🙂 e incantata maxim de acest desen animat

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.