Sarbatori…Low Sugar! Pentru ca viata ta e dulce oricum!

Ce vrem de Sarbatori? Sanatate, liniste si armonie!

Conform ultimelor studii OMS citate de Custodio Cesar, Fondator, Nutritionist si Presedinte GoldNutrition International, cantitatea excesiva de zahar este responsabila de nenumarate disfunctii ale organelor noastre vitale, de la cea mai frageda varsta.

Inima, rinichii, arterele, pancreasul, pielea, toate sufera si atrag atentia prin diferite moduri – diabet zaharat, inflamatii la nivelul arterelor, dereglari hormonale, ritm cardiac modificat, disfunctii renale, atac cerebral si altele.

Vrei liniste? Incearca sa stai o ora langa un copil care a mancat o ciocolata intreaga!

Armonie? Dupa ce epuizeaza energia pompata artificial, copilul cade intr-o apatie de neinteles. Asta pentru ca, in ciuda legendelor, zaharul nu doar ca nu aduce fericire, dar creste riscul depresiei cu 50%.

Cum facem sa ne ferim de toate astea? Simplu! Umpland cizmulitele cu dulciuri sanatoase low sugar.

Există asa ceva? De acum inainte, da! Si nu doar unul, ci multe. Avem de unde alege! Pentru copii si adulti, pentru antrenament, micul dejun, o gustare sanatoasa, pentru cand ne este foame sau doar vrem sa ne rasfatam.

Dr Serban Damian, nutritionist al Centrului SuperFit Bucuresti a testat si analizat toate avantajele gamei Low Sugar GoldNutrition.

“De obicei, chipsurile sunt privite ca gustari nesanatoase, aducand o cantitate mare de energie care provine din grasimi si zaharuri”, spune Dr Serban Damian. “Chipsurile proteice GoldNutrition schimba aceasta directie, oferind organismului o doza sanatoasa de proteine vegetale din surse nemodificate genetic. De asemenea, pot fi utile si pentru persoanele care isi doresc sa scada in greutate, dar nu vor sa renunte la placerile „crocante”.

Batoanele cu cereale si fructe, cu indice glicemic scazut, asigura doza necesara si echilibrata de carbohidrati si lipide sanatoase. Si sunt o sursa perfecta de energie pentru copiii de toate varstele.

“Unul dintre modelele clasice de mic dejun este alcatuit din cereale integrale, asa cum este ovazul, impreuna cu o sursa de proteine, precum laptele sau iaurtul. Oats & Whey este o forma mai concentrata a acestui mic dejun, care de asemenea poate fi folosit si ca gustare dupa un antrenament. In compozitia sa, ovazul este sursa de carbohidrati ce va reumple depozitele de glicogen, fiind in acelasi timp o sursa de fibre, in timp ce proteinele din zer contribuie la mentinerea si stimularea masei musculare.”(Dr Serban Damian – Nutritionist Centrul Superfit Bucuresti)

Pentru cei cu activitate fizica intensa, cu nevoie crescuta de proteine, cat si pentru cei care vor sa scada in greutate, magicele pudre proteice (cu mazare si orez brun integral) si crocantele Chipsuri Proteice Peatatoes din mazare nemodificata genetic sunt alegerea perfecta. Pudra proteica vegetala este perfecta pentru perioada postului. Continand un mix de legume si fructe, “V Protein aduce toti aminoacizii esentiali, fiind astfel o sursa valoroasa de proteine, cautata in mod special de catre vegetarieni si vegani, care au nevoie sa isi completeze alimentatia zilnica”.

“Intr-un program de scadere in greutate este important sa nu ajungem sa ne luptam cu poftele si foamea. Tocmai de aceea un baton proteic Low Sugar cu continut redus de glucide si cu un procent mai mare de proteine si lipide reprezinta o solutie pentru a tine sub control pofta de dulce, fara a recurge la batoane clasice care au mult zahar si aduc o cantitate mare de energie. ”(Dr. Serban Damian)

Si am ajuns la (probabil vedeta acestui sezon) Choco & Nut – crema tartinabila cu 50% alune de padure, fara zaharuri adaugate, fara lactoza si fara ulei de palmier. Cu un continut mare de cacao si alune, Choco & Nut aduce energie sanatoasa si proteine de calitate superioara. Si are doar 0.3 g zaharuri per portie.

Mai multe amanunte despre locatiile de unde ii puteti umple tolba lui Mos Craciun cu dulciuri sanatoase, gasiti pe site-ul oficial GoldNutrition. Amintim aici cateva locatii: Esenta Plant, Vitamix, Floare De colt, Remedia Vert, Bebe Tei, Biocorner sau magazinele online Pilulka, emag, bikexpert, elefant, 4fit.ro.

Low Sugar is always a good idea! Anytime, anywhere
#goldnutrition #beexcellent #lowsugar

Facebook Comments

One Reply to “Sarbatori…Low Sugar! Pentru ca viata ta e dulce oricum!”

  1. Trandafir Mihaela Anabela says: Răspunde

    wow… deci habar nu ave ca zaharul creste incidenta de depresie cu 50%😢 nu am mancat niciodata asa cv, sunt curioasada, dar nu ar putea fi un stil de viata pt mine 😅

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.