L’Occitane lanseaza Best of Trees si ofera un cadou naturii prin plantarea unui copac la fiecare pachet cadou cumparat

L’Occitane, unul dintre cele mai iubite branduri de cosmetice din ingrediente naturale, s-a alaturat proiectului PUR, cu scopul de a ajuta la regenerarea ecosistemelor si, totodata, de a proteja natura salbatica. Anul acesta, L’Occitane te ajuta sa daruiesti cel mai bun cadou si sa devii si tu ajutorul lui #RealSanta, prin achizitionarea pachetului cadou L’Occitane Best of Trees. Iar un copac va fi plantat in padurile din Transilvania.

#RealSanta daruieste tot anul: o raza de soare, copacii inmuguriti primavara, roua diminetii. Natura este adevaratul Mos Craciun, ale carui secrete L’Occitane le-a cuprins in produsele de ingrijire pentru ten, corp si par.

De peste 40 de ani, L’Occitane valorifica si protejeaza comorile ascunse in lumea plantelor din Provence, observand natura pentru a crea formule cosmetice naturale eficiente. In colaborare directa cu peste 130 de fermieri francezi si 10.000 de culegatori, compania se asigura ca ingredientele utilizate sunt de cea mai inalta calitate si ca sunt furnizate intr-un mod cat mai sustenabil.

Din dorinta de a proteja bogatia naturii, biodiversitatea si a lupta impotriva schimbarilor climatice, L’Occitane a demarat un parteneriat cu PUR, Asociatia de Caritate pentru Conservare Globala. Astfel, a fost initiat Programul L’Occitane de Plantare a Arborilor Autohtoni, cu scopul de a ajuta la regenerarea ecosistemelor forestiere din Romania si din alte zece tari.

In decembrie, oricine se poate alatura programului si, prin achizitionarea unui pachet cadou Best of Trees, daruieste un cadou naturii – un copac va fi plantat intr-o zona forestiera din Transilvania. Setul cadou contine o crema de maini cu unt de Shea 150ml si ulei de dus cu migdale 250ml.

L’Occitane ramane in topul preferintelor consumatorilor in alegerea cadourilor de Craciun pentru cei dragi. Pentru mai multe detalii, acceseaza: L’Occitane sau paginile de Facebook si Instagram.

Facebook Comments

2 Replies to “L’Occitane lanseaza Best of Trees si ofera un cadou naturii prin plantarea unui copac la fiecare pachet cadou cumparat”

  1. Trandafir Mihaela Anabela says: Răspunde

    acest brand chiar mi se pare fascinant😍si mai ales acum de sarbatori cum au ei aceste ambalaje viu colorate

  2. Nu am incercat nimic inca de la ei insa daca ajung in magazin vreau sa achizitionez si eu un set pentru un pomisor ❤

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.