CK Everyone | Calvin Klein


Warning: Array to string conversion in /home/thebeau1/public_html/wp-content/plugins/carousel-without-jetpack/carousel/jetpack-carousel.php on line 252

Warning: Array to string conversion in /home/thebeau1/public_html/wp-content/plugins/carousel-without-jetpack/carousel/jetpack-carousel.php on line 252

Un nou parfum indraznet pentru fiecare generatie, CK EVERYONE anunta un capitol iconic din povestea CK ONE.

Inspirat de persoanele autentice si tinere, care nu se limiteaza la granite, norme si definitii de gen, CK EVERYONE ne face sa ne gandim la posibilitati infinite.

Un omagiu adus individualitatii si libertatii de exprimare de sine, campania CK EVERYONE are ca protagonisti mai multi artisti, muzicieni si creatori care ilustreaza multe parti ale lor insisi si redefinesc limitele pentru a proclama si care au putere mare de a inspira alti oameni: „Eu sunt unul, eu sunt toti ceilalti. Iubesc fiecare parte din mine.”

CK EVERYONE este prezentat alaturi de noile CK ONE JEANS si CK UNDERWEAR, ambele inspirate de spiritul curat al parfumului original CK ONE. Campania unificata exploreaza numeroasele aspecte ale sinelui, imbratisand cu indrazneala si aratand cu mandrie lumii o individualitate colectiva si spulberand status quo-ul.

Din distributie fac parte muzicianul Eliot Sumner, model Cara Taylor, patinatorul si fotograful Evan Mock, artistul MLMA, modelul Parker Van Noord si rapperul Priddy the Opp.

Parfumierul principal si creator al iconicului parfum CK ONE, Alberto Morillas a creat un parfum de gen neutru, care emana o prospetime curata, folosind 79% din ingrediente naturale si ignora apartenenta la un un gen anume, asa cum se reflecta in nonconformismul atat al mirosului, cat si al campaniei.

CK EVERYONE este combinatia perfecta de prospetime curata, senzualitate dulce si provocare. Un parfum de citrice, ulei de portocale organic asociat cu un acord de ceai albastru si o baza vibranta de cedru pentru un parfum de gen neutru.

Note de Varf

Ulei de portocale, Ghimbir

Note de Mijloc

Ceai, Note de apa

Note de Baza

Cedru, Patchouli, Ambra, Mosc

CK EVERYONE este vegan si infuzat cu 79% ingrediente naturale.

Sticla si ambalajul CK EVERYONE au fost create din materiale reciclate pentru a-i onora puritatea si simplitatea. Sticla transparenta din sticla ultra-moderna contine 10% din materialele reciclate post-consum si este reciclabila cu indepartarea pompei, in timp ce cutia pliabila contine 30% din materialele reciclate post-consum.

Consolidarea mesajelor curate, detaliile si tipografia minimalista, monocromatica, care este tiparita cu cerneala pe baza de soia, celebreaza spiritul autentic, individual, neutru al genului.

Combinand doua icon-uri , CK EVERYONE aduce un omagiu iconicului CALVIN KLEIN UNDERWEAR, cu o banda elastica pe sticla care poate fi reutilizata.

Parfumul este disponibil la 50, 100 si 200 ml Eau de Toilette spray, si il puteti gasi in magazinele Douglas.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.