it’s BRUSH hour! | essence cosmetics

Machiajul perfect se obtine cel mai bine prin utilizarea instrumentelor de infrumusetare adecvate. Nu toate pensulele sunt la fel – forma si densitatea perilor joaca un rol decisiv in aplicarea diferitelor texturi, cum ar fi fondul de ten lichid, corectorul cremos sau fardul de obraz pudra. Dar nu doar acesta este motivul pentru care exista o varietate atat de mare de pensule in portfardul vostru, ele pot fi utilizate si pentru a obtine diverse efecte. Noile pensule cu perii sintetici ale editiei limitate essence it’s BRUSH hour! – ce sunt disponibile din luna Martie 2020 – ofera o fantastica varietate de forme si dimensiuni, pentru diferite tipuri de machiaj. Manerele cu forma speciala sunt usor de folosit si ofera o aplicare corecta si sigura a texturilor.

eyeshadow blender brush – ochii pot fi subliniati intr-o varietate de moduri, folosind diferite tehnici de machiaj. Nu doar combinatia de culori este importanta, dar si modul in care sunt mixate si aplicate. Aceasta pensula este ideala pentru mixarea nuantelor si crearea unei zone de trecere de la o nuanta la alta. Pret recomandat – 7,99 lei.

precise eyeshadow brush – pentru un aspect cu adevarat special cand vine vorba de machiajul ochilor: cu ajutorul acestei pensule, liniile precise si efectele sunt foarte usor de obtinut. Este unealta ideala pentru a ilumina coltul intern al ochiului, pentru mixarea produselor pudrate sau cremoase . Pret recomandat – 7,00 lei.

eyeshadow shader – pensula aceasta este perfecta pentru a aplica intr-un mod generos fardul pe pleoape, drept baza a machiajului ulterior. Poate fi folosita si pentru aplicarea culorii in mai multe straturi. Aceasta pensula este un must have absolut, cu ajutorul ei poti aplica cantitatea exacta de fard. Pret recomandat – 7,99 lei.

precise face brush – aceasta pensula este instrumentul ideal pentru definirea contururilor fetei si obtinerea unor efecte speciale. Datorita formei subtiri, usor conice, puteti aplica pudra pentru conturare si iluminatorul cu usurinta acolo unde este nevoie, pentru un machiaj de efect. Pret recomandat – 15,99 lei.

face brush – perii sintetici ai acestei pensule, mai putin voluminosi, sunt ideali pentru o aplicare delicata si mixarea texturilor pudrate, cum ar fi pudra pentru fixarea machiajului, pudra bronzanta sau fardul de obraz. Aceasta pensula este ideala pentru obtinerea unui machiaj natural, fara efort. Pret recomandat – 19,99 lei.

foundation buffer brush – cu aceasta pensula puteti aplica delicat si fara efort fondul de ten cu textura lichida, fardul de obraz crema sau iluminatorul. Pensula are structura si marimea optima ce te ajuta sa creezi un machiaj natural si un aspect neted. Pret recomandat – 21,00 lei.

brush holder – suportul pentru pensule este perfect pentru a tine in ordine masuta de machiaj. Il puteti folosi pentru depozitare sau pentru uscarea pensulelor. Datorita formei adera ferm la suprafetele curate si netede. Pastreaza intotdeauna pensulele preferate la indemana, pentru un machiaj deosebit, rapid. Pret recomandat – 15,99 lei.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.