Biscuiti Homemade cu #Dulcisor de la Sweeteria

Hello, beauties! Nu, nu ma reprofilez dupa pandemie, dar am vazut ca aceasta reteta de biscuiti a fost salvata de foarte multe ori de pe Instagramul meu, asa ca am decis sa o scriu si aici. Se fac foarte usor, asa ca este o reteta perfecta chiar si pentru cineva care nu este foarte priceput in bucatarie.

Ingrediente:

• 480g faina
• 2 linguri praf de copt
• 2 lingurite #dulcisor de la Sweeteria
• un praf de sare
• 150g unt rece
• 360ml lapte

1. Incalziti cuptorul la 215° C.

2. Amestecati ingredientele uscate intr-un bol (faina, praful de copt, dulcisor, sare).

3. Untul rece il taiati foarte mic sau il dati prin razatoare.

4. Puneti laptele (tot rece) si mixati cu o furculita.

5. Daca mai e nevoie de faina sau lapte mai puteti adauga ca sa obtineti un aluat usor lipicios (nu supramixati).

6. Intindeti aluatul cu mana (sa fie de aproximativ 2cm) si decupati cu o forma pentru biscuiti.

7. Ii puneti in tava si ii coaceti 12-15 minute, pana devin aurii.

*nu am inventat roata, reteta am gasit-o acum 2 ani pe Pinterest si a devenit preferata noastra. Ii mancam dimineata cu gem de zmeura sau dulceata de afine Sweeteria.

EN – Easy homemade biscuits

Ingredients:

• 480g flour
• 2 tbsp baking powder
• 2 tsp sweetener #dulcisor by Sweeteria
• A pinch of salt
• 150g cold butter
• 360ml milk

1. Preheat oven to 215° C.

2. Combine dry ingredients in bowl.

3. Cut in the cold butter into small pieces.

4. Slowly add the milk and mix with fork until dough is just slightly sticky.

5. Use more milk or flour if needed.

6. Flatten the the dough using hands until about 2 cm thick. Cut biscuits using biscuit cutter.

7. Place biscuits on a dark baking pan. Bake for 12 minutes or until golden brown.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.