Ce este acidul hialuronic si cum il putem include in rutina de ingrijire

Hello, beauties! Astazi vreau sa va povestesc putin despre unul dintre ingredientele vedeta ale industriei cosmetice ce a devenit indispensabil in rutina mea de ingrijire zilnica.

Acidul hialuronic este o proteina ce are proprietati de regenerare si hidrateaza optim toate tipurile de ten. Acesta creeaza un ‘scut’ pe suprafata pielii ce impiedica pierderea apei fiind capabil sa retina pana la de 1000 de ori greutatea lui in apa.

Acidul hialuronic este o substanta prezenta in organism, in principal la nivelul articulatiilor, in cartilaje si in piele. Pielea incepe sa piarda acid hialuronic de la varsta de 18 ani, insa ridurile si alte daune provocate de aceasta pierdere incepe sa apara doar dupa varsta de 30 de ani.

Pe site-ul Notino gasiti o gama diversificata de produse ce contin acid hialuronic – geluri, creme, serumuri si masti sunt doar cateva exemple de produse pe care le puteti include in rutina voastra de ingrijire zilnica.

Unul din brandurile mele preferate cand vine vorba de ingrijirea tenului este Collistar. Mi-au captat atentia cu produsele cosmetice de o calitate superioara la un pret concurential. In gama Pure Actives exista o tehnologie cosmetica concentrata care poate mentine pielea mai tanara. Pe langa serul facial cu efect de lifting cu acid hialuronic, spray-ul Collistar Pure Actives Hyaluronic Acid este nelipsit din kitul meu de makeup si din rutina mea de ingrijire.

Acesta este special dezvoltat pentru a pulveriza molecule de acid hialuronic pe fata. Sprayul fin acopera pielea cu o pelicula protectoare, oferindu-i hidratare intensa, confort si vitalitate.
Poate fi folosit de mai multe ori pe zi (daca este necesar, mai ales in perioada de vara) ca o solutie racoritoare sau ca un fixator de machiaj.

Voi cum ati inclus acidul hialuronic in rutina de ingrijire zilnica?

xoxo

 

*toate aceste imbunatatiri ale tenului se produc cu o rutina de ingrijire zilnica corecta si stricta

Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.