NIVEA lanseaza gelurile de dus FRESH BLENDS

Noile geluri de dus NIVEA FRESH BLENDS aduc bucurie pielii si ofera iubire planetei!

Vara avem nevoie de o ingrijire mai atenta a pielii, iar gelurile de dus NIVEA Fresh Blends au grija de piele lasand-o supla, fina la atingere si catifelata. In acelasi timp, aduc o senzatie placuta de prospetime si revigorare dupa fiecare dus.

In plus, noua gama de geluri de dus NIVEA Fresh Blends are grija si de mediul inconjurator, datorita formulei biodegradabile in proportie de 98%** si ingredientelor derivate natural*.

Combinatia armonioasa dintre ingredientele inspirate de natura, extractele delicioase din fructe si laptele vegetal rasfata total simturile cu arome extra-fresh:

  •  Gel de dus NIVEA FRESH BLENDS cu caise, mango si lapte de orez
  • Gel de dus NIVEA FRESH BLENDS cu zmeura, afine si lapte de migdale
  • Gel de dus NIVEA FRESH BLENDS cu pepene rosu, cocos si menta

Reducerea impactului negativ asupra mediului este un obiectiv important al NIVEA, compania dezvoltand continuu produse care sunt atente cu mediul inconjurator.

In plus, 90% din ingredientele folosite in realizarea gelului de dus NIVEA Fresh Blends sunt ingrediente derivate natural si nu contin elemente de origine animala.

Pretul recomandat incepand cu iunie 2020 este de 17.7 lei (TVA inclus), iar produsele vor fi disponibile in magazinele marilor retaileri: Carrefour, DM, Auchan, Kaufland, Cora si altii.

 

*contine 90% ingrediente din natura, care isi pastreaza peste 50% din proprietatile de dinaintea procesarii, inclusiv apa.

**conform OECD 301/302 sau metode echivalente

Facebook Comments

Leave a Reply