Ia un boost de energie cu BienPlus Energy Stick!

Sunt zile cand cafeaua nu te ajuta si ai nevoie de un plus de energie pentru toate activitatile zilnice, nu-i asa? Job, gatit, curatenie, sport… sunt dimineti in care te trezesti fara energia pentru a le face pe toate.

Pentru momentele in care epuizarea te copleseste sau urmeaza o zi incarcata, BienPlus Energy Stick iti da un boost de energie ca sa le faci pe toate. Iata cum:

  •  contribuie la functionarea optima a sistemului nervos
  • contribuie la reducerea oboselii si extenuarii
  • creste capacitatea de concentrare si sustine performanta mentala

FARA ZAHAR, BienPlus Energy Stick contine un complex de ingrediente, care sustin organismul in activitatile zilnice: un complex de doi aminoacizi, cafeina si patru vitamine (vitamina B6, vitamina B12, vitamina B3 si vitamina B5).

Forma plicului BienPlus Energy Stick este practica, avand o administrare usoara si rapida. Continutul se descarca pe limba si se lasa sa se topeasca in gura.

Daca faci parte din categoria persoanelor care sustin activitati fizice sau intelectuale intense, a celor care practica sport, a celor care trec prin perioade suprasolicitante sau pur si simplu ai nevoie de un impuls in zilele incarcate, BienPlus Energy Stick este exact ce ai nevoie!

Pentru mai multe informatii despre BienPlus Energy Stick puteti accesa pagina oficiala Fiterman Pharma sau pagina de Facebook.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.