Start vitalitate cu gama Ostart Vital

Vremea calda si insorita este perfecta pentru orice activitate, plus ca soarele este benefic si pentru fixarea calciului in oase. Insa tot perioada caniculara este si un prilej de pierdere excesiva a lichidelor si electrolitilor din organism, iar cand totul vine pe fondul lipsei de calciu, va puteti confrunta cu aparitia crampelor musculare, senzatiei de amortire a degetelor, starilor de oboseala si iritabilitate.

Ostart Vital Ca + D3 contine un complex important in desfasurarea normala a proceselor fiziologice si are rol benefic in mentinerea sanatatii organismului.

Ostart Vital Ca + D3 se recomanda persoanelor cu activitate fizica intensa, in preconceptie, sarcina si alaptare sau celor care necesita un aport crescut de calciu, precum si in cazul pierderilor excesive de lichide si electroliti, cum ar fi in perioadele de canicula.

Comprimate sau plicuri?

Ostart® Vital Ca + D3, comprimate – destinate copiilor peste 5 ani si adultilor, aceste comprimate mentin sanatatea oaselor si a dintilor, ajuta la functionarea optima a muschilor si a nervilor (cum ar fi copiii in perioada de crestere), contribuie la coagularea normala a sangelui. Sigur in sarcina si alaptare. Fara zahar.

Ostart® Vital Ca 1500 + D3, plicuri – usor de administrat, cu gust placut si bine tolerat. Doar un plic pe zi confera rapid un aport substantial de calciu si vitamina D3. Fara zahar.

Aflati mai multe informatii despre gama Ostart de pe site-ul oficial.

Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.