Cum scapi de insomnii? Bucură-te de un somn de calitate cu Melatonin Pura

Ai tulburari de somn si adormi greu? Suferi de intreruperi ale somnului in mijlocul noptii? Daca ai raspuns cu DA acestor intrebari, avem o solutie pentru toate acestea!

Pentru ca organismul sa fie cu adevarat echilibrat, sanatos si pregatit sa functioneze la capacitate maxima a doua zi, este important ca somnul sa fie odihnitor. Se intampla ca, din anumite motive, ritmul organismului sa fie perturbat: inaintarea in varsta, stresul, schimbarea de fus orar, anxietatea, dezechilibrele emotionale etc. Dintre toate solutiile existente, administrarea de melatonina este cea mai eficienta si sigura forma de a reduce timpul necesar pentru a adormi si de a corecta tulburarile de somn, fara efecte adverse.

Melatonina este un hormon natural produs de epifiza, reflex, odata cu instalarea intunericului. Rolul melatoninei este de inducere a somnului si, prin acesta, de asigurare a relaxarii organismului, de refacere a capacitatii functionale a organelor si sistemelor si de restaurarea energiei. Prin asigurarea unui somn de calitate, melatonina contribuie la functionarea optima a sistemului imun, metabolic, nervos, cardiovascular si endocrin.

Alte efecte importante ale Melatoninei sunt efectele antioxidative si cel antiaging, de incetinire a ritmului de imbatranire a organismului.

Un studiu* publicat recent demonstreaza rolul potential al melatoninei in tratamentul infectiei cu COVID-19. Conform acestui studiu, utilizarea melatoninei poate avea efect protectiv asupra plamanilor impotriva inflamatiei si stresului oxidativ si, deasemenea, efect direct antiviral.

Melatonin Pura de la ESI Italia este un supliment alimentar ce ofera melatonina sub forma de microtablete, care induc un somn natural, regleaza cu succes durata si calitatea somnului, fara efecte adverse.

Disponibila in variantele de 3 mg si 5 mg, Melatonin Pura se administreaza cu o ora inainte de ora stabilita pentru somn, pentru a reduce timpul necesar de a adormi si pentru a imbunatati calitatea si durata somnului.

Pentru reechilibrarea ritmului cicardian si combaterea efectului de jet lag, exista Melatonina Pura Fast, sub forma de pelicule orosolubile. Acestea se dizolva in doar cateva secunde la contactul cu saliva si elibereaza instant si complet melatonina continuta.

Iar picaturile Melatonin Pura Junior vor fi de mare ajutor copiilor care se confrunta cu tulburari de somn. Cu o aroma delicioasa de ciocolata alba, picaturile reduc timpul necesar pentru a adormi, imbunatatind calitatea si durata somnului celor mici.

Gama Melatonina Pura se gaseste in farmacii si online. Mai multe informatii puteti gasi pe paginile social media: Facebook si Instagram.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.