Sigileaza varfurile despicate cu noua gama pentru par GLISS SPLIT ENDS MIRACLE

Varfurile despicate iti dau batai de cap? Iti propunem cea mai recenta inovatie de la Gliss in materie de ingrijire a parului, prin noua gama Gliss Split Ends Miracle fara silicon. Avand la baza o formula ce contine ulei de seminte de struguri si un complex de ioni, noua linie Gliss Split Ends Miracle ofera parului sigilare de lunga durata, actionand precum un fermoar pentru varfurile despicate de par.

Samponul GLISS SPLIT ENDS MIRACLE (250 ml) curata gentil parul si ofera o baza pentru sigilarea varfurilor despicate. Uleiul din seminte de struguri hraneste parul, oferindu-i in acelasi timp elasticitate, iar complexul de ioni etanseaza varfurile despicate. Pret recomandat: 13.22 lei.

La randul sau, Balsamul Tratament GLISS SPLIT ENDS MIRACLE (200 ml) ii ofera parului stralucire si suplete. Pret recomandat: 13.22 lei.

Balsamul Express pentru Reparare GLISS SPLIT ENDS MIRACLE (200 ml) este rapid, usor de aplicat si nu necesita clatire. Pret recomandat: 18.33 lei.

Masca Tratament 2-in-1 GLISS SPLIT ENDS MIRACLE (300 ml) poate fi folosita fie inaintea samponului, pentru hidratare, fie dupa samponarea si clatirea parului, pentru o ingrijire intensa. Pret recomandat: 25.70 lei.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.