CK ONE Colectia Capsula Toamna 2020 One Future #CKONE

Un tribut adus individualitatii si libertatii de exprimare de sine, colectia CK ONE abordeaza o gama variata de perspective estetice, cu focus pe energie si mister, in timp ce exploreaza numeroasele aspecte ale sinelui, provocand normele – rasa si identitatea de gen, orientarea sexuala, varsta si tipul de corp – ghidandu-se dupa crezul ca prin dialog, educatie si actiuniile brand-ului, ne unim intr-unul singur.

Colectia CK ONE este redata vizual de un grup de fotografi talentati, printre care: Ryan McGinley, Stevie Dance, Bibi Borthwick. Imaginile surprind cele mai noi stiluri Calvin Klein atat de lenjerie intima, cat si cele de jeans, redefinite pentru o noua generatie. Abordarea estetica reprezinta o reinterpretare unica a spiritului Calvin Klein, ce se regaseste in colectia Toamna 2020.

Prin colectia capsula #CKONE sunt puse in lumina reflectoarelor voci si perspective autentice, oneste, care promoveaza un sentiment de comunitate si optimism. Calvin Klein considera ca printr-un dialog deschis si incluziv poate inspira intelegere si egalitate, primite ca un catalizator pentru acceptare si schimbare.

one future. #ckone

Colectia CK ONE revigoreaza tinerii si comunitatile avangardiste printr-un mix de momente si subiecte culturale relevante pentru a se conecta si a inspira o noua generatie.

Inspirata din elementele principale care definesc colectia Calvin Klein Toamna 2020, CK ONE cuprinde piese form-fitting, realizate din materiale moi si iconice, readucand in prim-plan elemente clasice, in timp ce comprima acele articole vestimentare practice pe care sa le poti asorta zilnic stilului tau casual.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.