CK ONE Colectia Capsula Toamna 2020 One Future #CKONE

Un tribut adus individualitatii si libertatii de exprimare de sine, colectia CK ONE abordeaza o gama variata de perspective estetice, cu focus pe energie si mister, in timp ce exploreaza numeroasele aspecte ale sinelui, provocand normele – rasa si identitatea de gen, orientarea sexuala, varsta si tipul de corp – ghidandu-se dupa crezul ca prin dialog, educatie si actiuniile brand-ului, ne unim intr-unul singur.

Colectia CK ONE este redata vizual de un grup de fotografi talentati, printre care: Ryan McGinley, Stevie Dance, Bibi Borthwick. Imaginile surprind cele mai noi stiluri Calvin Klein atat de lenjerie intima, cat si cele de jeans, redefinite pentru o noua generatie. Abordarea estetica reprezinta o reinterpretare unica a spiritului Calvin Klein, ce se regaseste in colectia Toamna 2020.

Prin colectia capsula #CKONE sunt puse in lumina reflectoarelor voci si perspective autentice, oneste, care promoveaza un sentiment de comunitate si optimism. Calvin Klein considera ca printr-un dialog deschis si incluziv poate inspira intelegere si egalitate, primite ca un catalizator pentru acceptare si schimbare.

one future. #ckone

Colectia CK ONE revigoreaza tinerii si comunitatile avangardiste printr-un mix de momente si subiecte culturale relevante pentru a se conecta si a inspira o noua generatie.

Inspirata din elementele principale care definesc colectia Calvin Klein Toamna 2020, CK ONE cuprinde piese form-fitting, realizate din materiale moi si iconice, readucand in prim-plan elemente clasice, in timp ce comprima acele articole vestimentare practice pe care sa le poti asorta zilnic stilului tau casual.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.