Ardem caloriile acasa impreuna cu Decathlon

Hello, beauties! Incepem saptamana cu un articol dedicat miscarii facute acasa. Desi la inceput ne motivam de obicei mai greu atunci cand vine vorba de sport, daca tinem cont de cateva mici detalii putem realiza un program, o rutina care sa ne ajute sa ne mobilizam.

Cel mai important in acest proces este sa lucram intr-un echipament adecvat, chiar daca totul se intampla in confortul casei noastre. Eu imi achizitionez articolele de fitness (si nu numai) de pe site-ul celor de la Decathlon. Gasiti o varietate de articole sportive la un raport calitate-pret optim. O bustiera fitness confortabila, o pereche de colanti speciali conceputi pentru miscare si neaparat o pereche de incaltaminte ce asigura adaptare perfecta la forma piciorului este echipamentul minim necesar pentru a va apuca de treaba. Avem nevoie de incaltaminte care sa ne asigure o sustinere optima a piciorului atunci cand executam miscarile de antrenament, asa ca nu ii omiteti atunci cand va antrenati acasa.

In timp puteti apela si la diferite accesorii, in functie de spatiul pe care il aveti in casa – un covoras (training mat), o coarda de sarit, gantere de diferite greutati sau un stepper sunt produsele de care va puteti folosi in antrenamente si care ocupa un spatiu minim.

Si daca nu stiti de unde sa incepeti cu exercitiile acasa, cei de la Decathlon vin in ajutorul vostru cu o aplicatie mobila, Decathlon Coach (disponibila in Google Play & App Store) in care veti gasi sfaturi de la profesionisti, sedinte gratuite sau personalizate pentru diferite tipuri de activitati.

Recunosc, si mie mi-a fost destul de greu la inceput sa ma mobilizez, dar dupa o luna de EMS training (aproximativ 8 sedinte), am inceput sa fac si acasa exercitii de cardio, stretching si yoga. Si cel mai important in tot acest proces este o dieta echilibrata. Toate acestea, daca devin un stil de viata si nu un regim, dieta, cura sau orice alt proces de scurta durata restrictiv, mentin corpul si mintea sanatoasa.

Mai multe informatii puteti afla de pe paginile Facebook sau Instagram Decathlon Romania.

xoxo

Facebook Comments

Leave a Reply