Pune tusea la colt cu Imunotus

Daca ar fi sa facem un sondaj, tusea ar fi cu siguranta cel mai enervant simptom al racelii. Desi este un mecanism de aparare al organismului, ce are scopul de a elibera caile respiratorii de mucus sau iritanti straini, tusea nu este o experienta foarte placuta, iar episoadele persistente pot avea repercursiuni asupra sistemului respirator.

Daca va confruntati cu o tuse productiva, Fiterman Pharma va vine in ajutor cu gama care pune tusea la colt!

Imunotus Forte contine ingrediente active naturale, care contribuie la mentinerea starii de sanatate a cailor respiratorii si la functionarea normala a sistemului imunitar, fiind indicat pentru fluidizarea secretiilor mucoase si favorizarea expectoratiei. Destinat adultilor si copiilor de peste 12 ani, Imunotus Forte nu contine coloranti sintetici sau conservanti. Efect cu doar un plic/zi.

Celor mici le sare in ajutor siropul Alinan Imunotus Iedera, un supliment alimentar pentru sanatatea cailor respiratorii, special conceput pentru a fi administrat copiilor cu varsta peste 2 ani. Pe langa eliberarea cailor respiratorii, siropul contribuie si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Mai multe informatii despre gama Imunotus gasiti pe site-ul Fiterman Pharma si pe retelele de socializare Facebook si Instagram. Produsele sunt disponibile atat in magazinul online, cat si in farmacii.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.