Restabileste hidratarea la niveluri record cu ajutorul cremei hidratante #1 de la Kiehl’s


Warning: Array to string conversion in /home/thebeau1/public_html/wp-content/plugins/carousel-without-jetpack/carousel/jetpack-carousel.php on line 252

Warning: Array to string conversion in /home/thebeau1/public_html/wp-content/plugins/carousel-without-jetpack/carousel/jetpack-carousel.php on line 252

Un produs iconic, inca de la lansarea sa in 2005, crema hidratanta #1 Ultra Facial Cream a fost formulata pentru a rezista testului timpului. Cu peste 40 de milioane de produse vandute in intreaga lume, peste 200.000 de recenzii si nenumarati clienti care au pus crema la incercare in aventurile lor zilnice, Ultra Facial cream ofera o hidratare de 24 de ore, o putere unica de intarire a barierei de protectie a pielii si s-a demonstrat clinic faptul ca ofera o recuperare cu 55% mai rapida a barierei de protectie pentru o piele cu aspect mai sanatos.

Recunoscuta in intreaga lume pentru formula sa ultra-hidratanta care confera si blocheaza umiditatea in ten, Ultra Facial Cream lasa imediat pielea cu 2,3 ori mai hidratata – chiar si in cele mai uscate conditii de mediu. Formula, testata clinic pentru a repara si intari bariera de protectie, lasa suprafata pielii mai moale, mai fina si cu un aspect vizibil mai sanatos. La aplicare, pielea are o senzatie de hidratare proaspata, fara a se simti lipicioasa sau grasa. Textura matasoasa pregateste perfect pielea pentru machiaj, oferind in acelasi timp o hidratare de lunga durata si beneficii de recuperare a barierei pielii.

Directorul stiintific Kiekl’s, Dr. Nancy Ilaya, PhD, explica importanta mentinerii unei bariere sanatoase a pielii: „O bariera sanatoasa de hidratare este cruciala in mentinerea functiei de protectie a pielii impotriva mediului exterior. Daca bariera este capabila sa se repare intr-un ritm mai rapid, sansele de pierdere a apei transepidermice, senzatia de disconfort cauzata de uscaciunea pielii si riscul potential de a patrunde agresorii externi in piele pot fi mult reduse.”

Formula, care contine squalane derivat din masline si Antarcticina (extract de glicoproteina glaciala), ajuta la protejarea si repararea barierei pielii prin completarea stratului lipidic de suprafata al pielii, ajutandu-l in acelasi timp sa etanseze umiditatea si sa amortizeze efectele dure ale mediului exterior.

Glicoproteina Glaciara: Cu aceasta proteina derivata din ghetarii din Antarctica, formula faciliteaza mentinerea rezervelor naturale de umiditate pentru o hidratare profunda, contribuind in acelasi timp la reducerea pierderilor de apa din piele. Glicoproteina glaciara utilizata in crema Ultra Facial este considerata regenerabila. Asta inseamna ca de fiecare data cand acest ingredient este produs pentru formula, se face fara extragerea ulterioara a microorganismului precursor din ghetari. Acest lucru se datoreaza faptului ca celule suplimentare ale microorganismului au fost produse din extractia initiala din expeditie si acestea au fost pastrare in laborator, congelate.

Squalane: In cadrul formulei, acest ulei hidratant foarte rafinat ajuta la intarirea si restabilirea barierei de protectie a pielii.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul oficial si pe retelele de socializare Facebook si Instagram.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.