Vestimentatia inteligenta devine realitate, prin Garderoba Capsula by Mariana Romanica

In luna dedicata femeilor, consultantul de imagine si stil Mariana Romanica lanseaza Garderoba Capsula®, formata din 13 piese versatile care pot forma peste 70 de tinute.

Analiza a zeci de garderobe si mii de tinute compuse pentru femei cu stiluri si tipologii extrem de diferite au determinat-o pe Mariana Romanica, consultat de imagine si stil cu 10 ani de experienta, sa construiasca o linie vestimentara dedicata: o garderoba capsula ideala, formata din trei perechi de pantaloni, trei fuste, trei topuri, doua rochii, un sacou si un cardigan. Piesele sunt impartite pe trei directii stilistice: The Fine, The Chic, The Sexy, reprezentative celor mai intalnite stiluri si care pot fi purtate ca atare, sau pot fi imbinate intre ele.

Piesele vestimentare sunt concepute de catre Mariana Romanica, avand ca reper atat croieli clasice, cat si croiuri-vedeta ale modei contemporane. Reinterpretate sau imbunatatite cu detalii cheie, versatile si transformationale, croielile sunt potrivite pentru orice forma a corpului. Din punct de vedere cromatic, accentul s-a pus pe culorile de baza, existand optiuni de tonuri calde si reci, nuantele fiind particularizate pentru cele patru tipologii cromatice, conform know-howului specific consultantei de imagine.

„Nu mai este un secret faptul ca purtam, in medie, 20% dintre hainele pe care le avem in dulap. Experienta mi-a demonstrat ca realitatea aceasta nemultumeste femeile, majoritatea visand la o garderoba utila, de care sa se bucure pe deplin. Cum ar fi daca am putea arata diferit in fiecare zi, purtand doar acele cateva haine in care aratam bine si pe care le iubim? Pornind de la aceasta intrebare, a luat nastere Garderoba Capsula® compusa din 13 piese, care se pot transforma in peste 70 de tinute. Astfel, putem fi incantate de outfitul nostru de fiecare data cand ne privim in oglinda. Pare magie, dar e stiinta!” – a declarat Mariana Romanica.

Principiile Garderobei Capsula®

Pentru ca o garderoba capsula sa functioneze, este necesar sa respecte trei reguli principale:

1. Coordonare cromatica – culorile hainelor trebuie sa fie coordonate atat intre ele, dar si cu paleta de culori potrivita femeii care le poarta, tinand cont de tonul pielii ei, de culoarea ochilor si de culoarea parului.

2. Croieli complementare – croielile hainelor trebuie sa fie toate potrivite aceleiasi tipologii de corp, pentru a flata silueta celei care le poarta, indiferent de modul in care sunt asociate in tinute.

3. Stil vestimentar – conturarea unui stil vestimentar anume, reprezentativ pentru identitatea stilistica a femeii careia ii este dedicat. Acesta trebuie sa corespunda cu stilul de viata, activitatile, valorile, personalitatea si nevoile purtatoarei. Astfel, dincolo de a urmari doar aspectul vizual placut, hainele trebuie sa reprezinte persoana care le poarta, devenind o extensie a ADN-ului stilistic al fiecareia.

Piesele vestimentare Garderoba Capsula® sunt realizate din materiale naturale, insumand un procent global de 80% tesaturi din bumbac, matase si celuloza regenerata in compozitie, sunt create si produse in Romania. Costul unei selectii Garderoba Capsula® complete este de 3900 lei, iar preturile pieselor variaza intre 90 si 450 lei.

„Printr-un calcul matematic simplu, observam ca raportul calitate-pret este foarte bun, tinand cont ca prin versatilitatea celor 13 piese si recombinarea lor in peste 70 de variante, investitia are eficienta maxima. Este cu siguranta unicul produs de pe piata care genereaza tinute stylish cu look premium, pentru un cost de sub 100 lei per tinuta. Este ceea eu numesc smart buying si parte din educatia stilistica pe care o ofer clientelor mele. Ma bucur ca prin aceasta colectie pot oferi tuturor femeilor pasionate de moda sansa sa se bucure cu adevarat de ea.” – a punctat Mariana Romanica

***

Mariana Romanica este consultat de imagine si stil din 2011, cand a obtinut atestarea Fashion Image Consulting, Business Image & Ethiquette, Global Image & Life Coaching la Fashion UpToDate Academy Milano, cu specializare pe Analiza Cromatica, Forma Corpului, Edit Garderoba, Personal Shopping, Styling Personal.

In cei 10 ani de experienta a obtinut numeroase certificari: Fashion Design, Croitorie si Constructie Tipar la Institutul de Moda, Make-up Artist, Hair Styling, Eyebrows Design si specializari: Fashion Styling, Personal Branding la Dalles Go, e Formator, Consilier Dezvoltare Personala si Fizionomie Face Keys.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.